Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Vestimentația lui Ștefan Bănică, luată la puricat de Adina Buzatu şi Stephan Pelger! „El poate mai mult”

Vestimentația lui Ștefan Bănică a fost luată la puricat de Adina Buzatu şi Stephan Pelger, marți, la „Xtra Night Show”. Invitații au analizat ținuta pe care a purtat-o actorul la un eveniment de lansare a serialului „Liber ca pasărea cerului”.

Vestimentația lui Ștefan Bănică a fost luată la puricat de Adina Buzatu şi Stephan Pelger, marți, la „Xtra Night Show”. Invitații au analizat ținuta pe care a purtat-o actorul la un eveniment de lansare a serialului „Liber ca pasărea cerului”.

„Nu mă deranjează costumul purtat cu tricou, dar măcar un pic ridicate mânecile ar fi fost mai drăguț. Problema mea e cu ceasul acela care nu își are locul – e mult prea mare. Nu e o ținută rea, dar Ștefan chiar poate mult mai mult”, a spus Adina Buzatu.

„Tricoul e prea în gât. Scurtează gâtul”, a spus și Stephan Pelger

„Pantalonii sunt prea largi pentru slim fit. Sunt foarte scurți, așa că nu au ce să caute așa de largi jos. Asta dacă vorbim de detalii. Și e bine să eviți să te asortezi cu decorul din spate”

Adina Buzatu şi Stephan Pelger au analizat și ținutele altor vedete ale Antenei 1. Cine s-a îmbrăcat bine și cine a făcut greșeli puteți afla din clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro