Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

CRBL s-a mutat, în secret, în Spania! „Nu e bine! Ești român, dar în altă țară...Nu-s povești”

Invitat la „Xtra Night Show”, CRBL, câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului „Asia Express”, a vorbit despre perioada petrecută în Spania.

Invitat la „Xtra Night Show”, CRBL, câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului „Asia Express”, a vorbit despre perioada petrecută în Spania.

Anul trecut, CRBL s-au mutat în Spania, fără să anunţe public. Artistul și soția sa au plecat cu tot cu fetiţa lor pe care au şi înscris-o la şcoală acolo. Dorul de casă a fost prea mare. Se pare că artistul CRBL nu s-a împăcat cu ideea de a sta departe de România, de scenă, de concerte aşa că după un an a revenit în ţară.

„Am făcut o încercare. Ne-am mutat în Spania, un an de zile. Am vrut să vedem cum se descurcă fiica noastră ș cum ne descurcăm și noi. A meritat, am înțeles ce se întâmplă și cum se întâmplă afară. Am ajuns într-un loc minunat, dar a fost prea devreme”, a povestit CRBL.

„Am vrut să văd cum este să fii român, afară. Dincolo de toate poveștile pe care le știm cu toții. Am stat la coadă, am fost împins, eram cu Alesia de mână...Am stat zile întregi, ajungeam la ghișeu, ni se spunea că lipsește o hârtie, tot așa...Puteam să plătesc un jurist și să-ți rezolve ei cu hârțogăraia, dar nu am vrut să facem asta... Nu e bine! Ești român, dar în altă țară. Nu-s povești”, a recunoscut artistul.

Decizia de a se muta din România nu a fost una pripită. CRBL a mărturist că a făcut schimbarea cu gândul la viitorul fiicei sale: „Îmi este teamă de viitorul Alesiei și am făcut un test, să vedem dacă s-ar adapta. A fost perfect pentru ea, ca o vacanță de un an de zile. Noi nu ne-am adaptat!”, a adăugat CRBL.

Cum a influențat participarea la „Asia Express” întoarcerea lui CRBL în România, în materialul video de mai sus.