Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Cum se apără Dani Mocanu după ce a fost acuzat de proxenetism: ”Părerile sunt împărțite. Nu știu cum un puști de 25 de ani ar fi condus asemenea rețea!”

Dani Mocanu, celebrul cântăreț de manele, este urmărit de poliție din cauza unei piese pe care a lansat-o pe Youtube. 

Dani Mocanu, celebrul cântăreț de manele, se bucură de un succes răsunător. Are două milioane de urmăritori pe Youtube, iar piesele lui se află pe primele locuri în tendințe, însă problemele nu îl ocolesc. Artistul are probleme cu legea, având două dosare pe rol.

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Dani Mocanu a vorbit despre acuzațiile de proxenetism care i se aduc: ”Părerile sunt împărțite. Nu știu cum un puști de 25 de ani ar fi condus asemenea rețea, la nivel internațional.”

De asemenea, artistul a fost trimis în judecată de curând, în stare de libertate, pentru incitare la ură împotriva femeilor din cauza versurilor melodiei „Curwa’, care în prezent are peste 20 de milioane de vizualizări. Imaginile șocante, în care o femeie este umilită și ținută în lanțuri, au stârnit controverse în mediul online și nu numai.

”În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare împotriva femeilor.

”La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 de milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului” , se arată în comunicatul transmis de procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Cum a comentat decizia magistraților în direct, la Xtra Night Show, află în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!