Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Sacrificiul

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

„Nebunia lui Salam” a fost botezul...fără manele! Ce petreceri luxoase au dat vedetele de dragul copiilor

Se spune că nunta poate fi întrecută doar de o petrecere de botez mai spectaculoasă și acest lucru a fost demonstrat chiar de vedetele noastre! 

Se spune că nunta poate fi întrecută doar de o petrecere de botez mai spectaculoasă și acest lucru a fost demonstrat chiar de vedetele noastre!

Pepe, Liviu Vârciu, Sânziana Buruiană și Florin Salam sunt doar câteva nume sonore din peisajul monden românesc care au ales să facă show de zile mari cu petrecerea de botez!

În urmă cu patru ani, Pepe îşi boteza cu mare fast cea de a doua fetiţă, Rosa Alexandra. Toată lumea a dansat şi s-a distrat la petrecerea de botez a Rosei Alexandra Pascu.

De la Pepe trecem la prietenul latino-loverului, Liviu Vârciu! Unul dintre cele mai reuşite botezuri a fost cel al Anastasiei Vârciu. Celebrul tătic a fost pus pe dedicaţii și dans toată noaptea. Petrecerea de botez a fiului lui Andrei Ştefănescu, Ayan, nu putea să treacă neobservată!

Aceasta a început cu ursitoare, dar apoi o altă doamnă a intrat în vizorul invitaţilor: o mireasă furată. Dedicaţii fără număr şi dansuri orientale în picioarele goale au făcut din botezul fetiţei Sânzianei Buruiană şi a lui Zuluf din 2016 o petrecere de ţinut minte!

Dar nici Florin Salam nu s-a lăsat mai prejos. Au curs râuri de şampanie alături de Adrian Minune. A fost un botez pe cinste! A fost „aroganţa" lui Salam! Un botez de cinci stele în care manelele s-au auzit doar o singură dată, când Adrian Minune a luat microfonul şi a cântat spontan.

Urmărește materialul celor de la Xtra Night Show ca să vezi ce petreceri de botez au organizat vedetele!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!