XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Nuntă neobișnuită! Nicolai Tand și soția au spart tiparele: "Am vrut o nuntă să ne simțim și noi doi bine, nu doar invitații"

 

În vara anului 2018, Nicolai Tand și soția sa au făcut cununia religioasă. Cei doi au vrut o nuntă mică, doar cu persoanele iubite.

După mai mulți ani de relație, în vara acestui an, a venit momentul ca Nicolai Tand și soția sa să își lege destinele și în fața lui Dumnezeu. 

„Nu știam cum să facem. În București cu prieteni mai mulți din zonă, voiam și acasă, dar am tare multe neamuri...Până la urmă, am vrut o nuntă în care noi doi să ne simțim bine. La toate nunțile la care am fost, mirii erau epuizați. nu șiu cum să scape mai repede de nuntă.”

Monica a pus piciorul în prag. Așa cum muzicianul nu are voie să cânte la propria nuntă, nici Nicolai nu a avut voie să gătească. „Oricum, m-am dus”, a recunoscut bucătarul.

Dacă vreți să vedeți imagini de colecție și amintiri frumoase de la nunta lui Nicolai Tand, urmăriți materialul video de mai jos: 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI