Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Ținutele vedetelor din „Sacrificiul”, analizate, la sânge, de Adrian Oianu: „O Barbie războinică. Arată senzațional”

Designerul Adrian Oianu a venit la „Xtra Night Show” și a analizat ținutele vedetelor Antena 1 prezente la petrecerea de lansare a serialului „Sacrificiul”. Iată cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat complet!

Designerul Adrian Oianu a venit la „Xtra Night Show” și a analizat ținutele vedetelor Antena 1 prezente la petrecerea de lansare a serialului „Sacrificiul”. Iată cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat complet!

Oana Zăvoranu, „Diva”: „E un fel de boho sexy, un Barbie Girl wild, mai războinică, mai indiancă. Oana arată foarte bine!”, a spus Adrian Oianu.

Ioana Blaj, scoasă dintr-un film de-al lui Tarantino: „E un fel de tuxedo reinterpretat.”

Michaela Prosan, o apariție cool: „E cool, e mișto, arată bine. Geanta e sporty, haioasă. E îmbrăcată foarte frumos.”

„Sacrificiul” va avea premiera pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1!

Și lista continuă! Află cine a punctat și cine a gafat, din materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!