Antena Căutare

Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând

Fosta concurentă de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un bărbat pe care l-a întâlnit după ce a părăsit emisiunea par să fie foarte fericiți împreună. Iată cum au apărut în mediul online.

Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând Galerie
Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând | antena 1

De la momentul în care au apărut în atenția fanilor show-ului matrimonial, acești doi îndrăgostiți au captivat inimile lor cu gesturile lor tandre și pozele lor pline de iubire pe rețelele de socializare.

Care e statusul căsniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a apărut pe rețelele de socializare de curând

În ciuda faptului că povestea lor de dragoste nu a început pe micile ecrane, Inimioara și soțul ei au demonstrat că pot construi o căsnicie solidă și fericită în afara lumii televizate, după eliminarea fetei din show.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum a apărut Inimioara alături de soțul ei în mediul online, la aproape 4 luni de la nuntă. Ce a postat

Ultimele lor apariții pe rețelele de socializare au arătat o pereche îndrăgostită și încrezătoare, care împărtășește momente de fericire și bucurie.

Fotografiile postate recent surprind momente de intimitate și tandrețe, fie că sunt în vacanțe sau pur și simplu plimbându-se prin oraș. Inimioara și soțul ei par să împărtășească o conexiune profundă și autentică, iar zâmbetele lor strălucitoare nu pot fi trecute cu vederea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că viața lor de cuplu este destul de urmărită de fani, cei doi păstrează și o parte intimă a relației lor departe de ochii publicului. Cu toate acestea, fanii lor sunt întotdeauna încântați să primească o mică fărâmă din viața lor de zi cu zi.

Citește și: Inimioara de la Mireasa, anunțul pe care l-a făcut de curând cu privire la căsnicia ei. Fosta concurentă le-a dat o veste fanilor

Cum a fost parcursul Inimioarei în sezonul 5 Mireasa

Inimioara a fost o concurentă îndrăgită de public în sezonul 5 Mireasa, însă nu și-a găsit sufletul pereche în comptiție.

La Mireasa, Inimioara visa să găsească un băiat pentru totdeauna, pentru tot restul vieții. Ea își dorea să se căsătorească și spunea că i-ar plăcea un băiat mai înalt decat ea, să fie brunet, cu ochii căprui. De asemenea, bărbatul ales trebuia să fie credincios, sensibil, tandru, loial și înțelegător.

Inimioara nu și-a găsit partenerul în casa Mireasa și a fost eliminată. Tânăra a revenit în competiția sezonului 5, după ce i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Concurentul a chemat-o pe Inimioara înapoi în competiție, dar la scurt timp a decis că vrea să încheie cunoașterea cu tânăra.

Adrian a decis să pună punct cunoașterii cu Inimioara la începutul lunii mai 2022. S-a întâmplat chiar în live, fără să aibă o discuție cu tânăra.

„Adrian, îți dorești să continui cunoașterea cu Inimioara?”,a fost întrebarea adresată de Gabriela Cristea.

„Nu”, a fost răspunsul extrem de scurt al concurentului.

„Inimioara, îmi imaginez că nu e tocmai ceea ce îți doreai să auzi. Dar nu e un capăt de lume, Inimioara”, a zis prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

„Aș fi preferat să îmi spună înainte, să mă anunțe și pe mine. Ieri a zis că vrea să continuăm, ce s-a întâmplat de ieri până azi?! Eu chiar mi-am dat interesul să continuăm această cunoaștere”, a zis concurenta cu lacrimi în ochi, vizibil îndurerată de decizia lui Adrian.

„Nu poți să obligi pe cineva să te iubească. E dureros ce ți se întâmplă. Dar e cinstit, decât să mergi mai departe cu cineva doar de dragul de-a nu te face să plângi. Dar mai bine că știi ce ai de făcut de acum înainte. Mi se pare mult mai cinstit”, a zis Gabriela Cristea.

Inimioara a trecut peste dezamăgiri și și-a găsit alesul în persoana lui Cristian Mihai Dobrișan. P 27 august 2023 Inimioara a devenit doamna Dobrișan.

Miruna de la Mireasa, imagine înduioșătoare cu iubitul ei. Cum a apărut fosta concurentă în brațele actualului partener... Mireasa, sezon 9. Andrada a intrat în direct și i-a făcut acuzații grave Antoniei. Cum a răspuns iubita lui Cristian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x