Antena Căutare

Mireasa sezon 8. De ce Daria și Adrian nu țin legătura cu doamna Maria. Fata nu-și mai dorește să comunice cu mama

Daria și Adrian nu vor să mai țină legătura cu doamna Maria. Fata spune că nu-și mai dorește să comunice cu mama care l-a însoțit pe iubitul ei.

colaj de imagini cu daria, adrian si maria de la mireasa sezonul 8 Galerie
Daria și Adrian nu vor să mai țină legătura cu doamna Maria. Fata spune că nu-și mai dorește să comunice cu mama care l-a însoțit pe iubitul ei. | Antena 1

Daria și Adrian nu doresc să mai țină legătura cu doamna Maria. Fata a dat de înțeles că mama însoțitoare este ”parșivă”.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Andrei, foarte dur la adresa Dariei și a lui Adrian: ”Cățelușul de pluș e Adrian de afară acum”

De ce Daria și Adrian nu țin legătura cu doamna Maria. Fata nu-și mai dorește să comunice cu mama

”Păi, cine și-ar dori să se înțeleagă cu ea?! De ce? De ce aș mai vorbi cu femeia aia?”, a spus Daria când a fost întrebată dacă chiar nu se înțelege cu doamna Maria.

Însă întrebările au continuat, iar Daria a răspuns dur când a discutat despre relația cu mama care l-a însoțit în emisiune pe Adrian.

”Pe bune, voi chiar veniți să mă întrebați pe mine de Maria? Nu, ce să vorbesc cu ea?! Nici Adi nu vorbește. Ce să vorbim cu ea?!”, a mai zis fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8 când a primit noi întrebări despre doamna Maria.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Anunțul Dariei după ce fanii au observat lipsa ei și a lui Adrian în mediul online. Ce a spus

Iubita lui Adrian a mai adăugat: ”Sincer, când vezi așa că un om te susține foarte mult și îți dorește tot binele din lume și e lângă tine în permanență și chiar simți că-ți dorește tot bine și îți dă sfaturi, te cam plictisești de omul ăla, știi?! Ai impresia că e parșiv. De la prea mult bine, îți dă de înțeles că e parșiv. Îl înlături din viața ta. Cam așa m-am săturat eu de Maria.

Prea aproape a fost de mine și de Adrian, mai ales. A fost prea pe noi așa, prea mi-a dorit binele și am zis că oamenii ăștia care ne doresc tot binele din lume trebuie îndepărtați din viața noastră. Cam aia a fost cu Maria, să înțelegeți. Cine s-a uitat la emisiune știe ce s-a întâmplat cu Maria. Cine nu, vine aici și întreabă. Cât de incult să fii să vii să mă întrebi de Maria. Mai bine vorbesc de doamna Lucica, de doamna Anina. Da, (n.r. a fost cu Liviu și Bogdana), să-i ia să se spele pe cap cu ei.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de iubire dintre Daria și Adrian

Adrian s-a arătat interesat de Daria încă de la începutul sezonului 8 Mireasa, însă fata a făcut alte alegeri. Inițial, ea și Liviu au fost într-o cunoaștere, care s-a finalizat cu un sărut și o despărțire rapidă. Ulterior, a încercat să-l cunoască pe Marius, însă cei doi au realizat că nu sunt potriviți.

De cealaltă parte, Adrian s-a apropiat de Deea, iar ulterior de Ioana. Însă fata a decis că nu pot continua din cauza atitudinii sale distante. În tot acest timp, Adrian și Daria petreceau timp împreună, însă mereu spuneau că sunt doar prieteni.

Abia când băiatul a fost eliminat, Daria și-a dat seama ce simte pentru el. În cadrul unei emisiuni, la AntenaStars, ei s-au sărutat și de atunci formează un cuplu. Inclusiv în finală, ei au pășit la braț în platou. Nu au vrut să se grăbească, astfel că nu s-au logodit, nici căsătorit.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Concurenta pe care Andrei plănuiește să o cunoască mai bine. Pe cine spune că va căuta

Mireasa sezonul 8. Anunțul lui Sergiu după ce s-a aflat că Madi e internată în spital. Ce mesaj a postat: ”S-a terminat.... Ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu s-au mai afișat împreună. Băiatul a dat de înțeles că soția e însărci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x