Antena Căutare

Două noi efecte devastatoare ale tratamentului cu Ozempic au ieșit la iveală. Ce se ascunde de fapt în pastilele pentru slăbit

Cei care se tratează cu Ozempic pentru a slăbi raportează din ce în ce mai multe efecte secundare ale medicamentului! Iată ce probleme de-a dreptul înfricoșătoare cauzează tratamentul!

Două noi efecte devastatoare ale tratamentului cu Ozempic Galerie
Două noi efecte devastatoare ale tratamentului cu Ozempic au ieșit la iveală. Ce se ascunde de fapt în pastilele pentru slăbit | Tik Tok

Deși pare greu de crezut, potrivit dailymail.co.ul, femeile care au început tratamentul cu Ozempic pentru a ajunge la o siluetă de invidiat și, implicit, la numărul de kilograme dorite, au început să se confrunte cu probleme extrem de serioase de sănătate.

Efectele secundare ale tratamentului sunt cât se poate de reale și de îngrijorătoare, tot mai multe femei începând să sesiseze problemele la nivel înalt.

Citește și: Transformarea incredibilă prin care a trecut o femeie care avea 328 kilograme. Cum arată acum după ce a slăbit 200 kilograme

Iată ce noi efecte secundare au fost descoperite de curând de cei care administrează tratamentul cu Ozempic!

Două noi efecte devastatoare ale tratamentului cu Ozempic au ieșit la iveală

În mediul online au apărut tot mai multe postări din partea celor care adminstrează tratamentul cu Ozempic, raportând problemele grave cu care se confruntă.

Spre exemplu, o mireasă a publicat în mediul online faptul că se teme că va rămâne cheală în ziua nunții care va avea loc în patru luni, deoarece a început să piardă cantități uriașe de păr în urma administrării medicamentului.

Iată imaginile!

Cazul nu este unul singular, tot mai multe femei transmițând că sunt înfricoșate de pierderea unor cantități extrem de mari de păr, neștiind ce să facă pentru a stopa căderea acestuia.

Iată imaginile cu o femeie care a pierdut un întreg pumn de păr în timpul unui duș!

Citește și: Un shot de oțet de mere poate acționa ca Ozempic, medicamentul viral pentru slăbit. Când se bea și în cât timp se văd rezultatele

Un alt efect advers extrem de neașteptat este faptul că fesele oamenilor dispar cu totul, aceștia ajungând să arate conform expresiei „piele și os”.

„Astăzi vorbeam cu o colegă care administrează la rândul ei Ozempic despre cum am avut probleme în a-mi găsi blugi noi. Am menționat că simt că fundul meu a dispărut complet și ea a fost complet de acord” a transmis o internaută.

Faptul că nu este singura persoană care se confruntă cu slăbirea drastică în zona feselor, deși în prospect nu se vorbește despre acest efect secundar, reprezintă de fapt o problemă foarte mare în cazul medicamentului.

Femeile au început să își acopere constant zona fundului din cauza felului în care au ajuns să arate.

„Se vorbește mult despre „fața Ozempic”, dar până acum cea mai mare problemă pentru mine a fost „fundul Ozempic”

„Îmi încercam costumele de baie pentru că acum trebuie să sortez hainele și să văd ce mi se mai potrivește. Fundul meu a fost șocant... Va trebui să-l acopăr.” sunt doar câteva dintre declarațiile uimitoare.

Citește și: Medicool sezonul 6, 4 mai 2024. Metode de slăbit tradiționale și medicale. Ce spun specialiștii

Potrivit dailymail.co.uk, cele două noi efecte secundare raportate de sute de femei nu se regăsesc pe lista cu reacții adverse posibile ale tratamentului cu Ozempic, însă medicii spun că pierderea excesivă de greutate în zona fesierilor nu este ceva extrem de grav, așteptându-se la astfel de rezultate, în timp ce referitor la căderea părului FDA a început să investigheze problema.

Femeia cu „cele mai mari buze din lume” apelează din nou la injectare! Motivul pentru care nu vrea să se oprească cu int... ANPC a retras de la vânzare peste o tonă de pește! Pescăriile îi expun pe cetățeni la un risc ridicat de deces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x