Antena Căutare

Un bărbat și-a invitat prietenii la cină, dar preparatul bizar pe care l-a gătit i-a îngrozit pe toți. Ce-a putut să conțină

Un bărbat a suferit un accident și acest lucru a dus la decizia medicilor de a-i amputa unul dintre picioare. Bărbatul a păstrat partea din picior care i-a fost amputată.

colaj tacos si 2 baieti care mananca tacos
Fiind curios ce gust are carnea umană, bărbatul s-a gândit să gătească partea amputată din piciorul său. Canibalismul este ilegal, dar se pare că în anumite cazuri se pot face excepții. | Shutterstock

Pentru că a avut o problemă la picior, medicii au decis să îl amputeze. Cu toate acestea, pentru că nu era vorba de o infecție, bărbatul a putut să își păstreze partea amputată din picior.

Fiind curios ce gust are carnea umană, bărbatul s-a gândit să gătească partea amputată din piciorul său. Canibalismul este ilegal, dar se pare că în anumite cazuri se pot face excepții.

A făcut tacos din propria lui carne

Atunci când e vorba de o amputarea, dacă motivul amputării nu e o infecție, atunci bucata amputată se poate păstra și persoana în cauză o poate folosi cum dorește.

Citește și: Descoperire macabră într-o vitrină frigorifică din piață. Ce a putut găsi un internaut. A filmat totul, iar imaginile sunt virale

Lui i-a fost amputat piciorul din cauza unui accident cu motocicleta din cauza căruia nu a mai putut să își miște sau să își simtă piciorul.

Prin urmare, știiind că nu va mai putea niciodată să își folosească membrul, el a decis să mănânce propria lui carne.

Bărbatul, care a postat întreaga poveste pe Reddit și care nu a dorit să își spună numele real, a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri în care le-a zis utilizatorilor cum s-a gândit el să pregătească o masă delicioasă pentru prietenii săi.

Citește și: Descoperirea neașteptată pe care a făcut-o un cuplu în propria casă în timpul renovărilor i-a lăsat fără cuvinte. Ce au putut găsi

El a luat carnea și a decis să o gătească, pregătind-o pentru o seară mexicană cu tacos. Bărbatul a chemat câțiva prieteni și i-a invitat la masă, fiind mândru de preparatul său.

“Am gust de carne de taur, dar puțin mai greu de mestecat. Are gust și de vită cu puțină grăsime”, a povestit bărbatul atunci când a fost întrebat ce gust are carnea lui.

Ce au zis prietenii lui

Se pare că el le-a zis prietenilor lui ce preparat urmează să guste dinainte să îl mănânce și toată lumea a fost curioasă să încerce.

“O singură persoană a refuzat să mănânce și e de înțeles”, a mai zis tânărul.

Se pare că la această postare de-a lui pe Reddit, s-a sesizat și Protecția Consumatorului care spunea că nu este normal să consume carne de om și nu e conform cu legile impuse de stat.

Citește și: O femeie a făcut o descoperire dezgustătoare în burrito. Ce a putut găsi în mâncare: „Acela nu e un bob de fasole”

Dacă la început prietenii săi au crezut că el glumește, atunci când le-a povestit totul despre preparat, ei au înțeles că e real și că acea carne din tacos este chiar a lui. Apoi prietenii săi au făcut multe glume pe seama lui, dar au consumat cu plăcere preparatul, potrivit Unilad.

Toată ideea această cu gătirea de carne umană a pornit dintr-o simplă curiozitate a lui și a prietenilor săi.

“Eu și prietenii mei mereu glumeam, întrebându-ne unul pe altul dacă am încerca să consumăm carne de om. Toți am răspuns pozitiv și pentru că s-a ivit această oportunitate, i-am chemat la cină”, a povestit bărbatul care a pregătit un preparat unic.

El a explicat și cum a gătiti carnea. Inițial a uscat-o prin congelare, apoi a marinat carnea peste noapte și a sotat-o cu ceapă, piper, sare și suc de lime. Apoi el a servit propria carne în lipii de porumb pentru tacos alături de un sos de roșii.

O femeie din Suceava și-a depus actele de pensionare, dar nu a lucrat nici măcar o zi la viața ei. Cum a fost gestionată... Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x