Antena Căutare

America Express, 10 decembrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi și a făcut confesiuni emoționante. Ce a urmat la careu

Alexia Eram a izbucnit în lacrimi și a făcut confesiuni emoționante, după ce și-a văzut fratele în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023. S-a lăsat cu discuții intense după jocul de amuletă, chiar la careu.

colaj foto cu alexia eram si poza cu echipele de la america express sezonul 6 Galerie
Alexia Eram a avut o reacție neașteptată la America Express sezonul 6 | Antena 1

Concurenții au avut parte de o zi plină în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023. Aceștia au învățat nume mari din lumea sportului din Argentina, dar nu înainte de a-și schimba colegii de echipă.

Cursa a început cu misiuni care au dat mari bătăi de cap perechilor. În plus, Irina Fodor a fost nevoită să intervină prin stație atunci când Alexia Eram și Sânziana Negru s-au blocat la o probă.

Surprizele au continuat să apară pentru unele echipe. Mike și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu, Aris Eram și Laura Giurcanu s-au calificat la jocul pentru amuletă, care a avut un deznodământ neașteptat.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de locanici

Așadar, cei care au ieșit victorioși în urma luptei pentru amuleta de 1.000 de euro și Joker au fost Mike și Cătălin Țociu. Odată cu întoarcerea de la joc, Alexia Eram a observat că fratele ei este foarte fericit în compania colegei sale noi.

Tânăra nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Concurenta a făcut confesiunea la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ce a dezvăluit Alexia cu lacrimi în ochi, în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 10 decembrie 2023

Alexia Eram a dezvăluit cu lacrimi în ochi că nu și-a văzut fratele atât de fericit de când este cu el în competiția din America Express. Atitudinea lui Aris Eram a luat-o prin surprindere pe tânără, făcând-o să realizeze că nu-l apreciază suficient în competiție.

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat, de asta am plâns. Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram.

„Noi eram ca un cuplu din ăla care s-a întâlnit cu foștii, iar foștii sunt foarte afectați și distruși, iar noi ne-am refăcut viața”, a fost replica Laurei Giurcanu când a văzut-o pe sora lui Aris Eram cu lacrimi pe față.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică Țociu, la un pas să cedeze în barcă din cauza efortului. Ce a supărat-o pe Sonia Simionov

Tot în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023, concurenții și-au adresat replici neașteptate la care, chiar după ce s-a aflat că Mike și Cătălin Țociu au câștigat jocul de amuletă.

„Joci teatru cu taică-tu?!”, i-a spus Romică Țociu fiului său.

„Eu nu mă așteptam să câștige acest joc. Păreau că nu au prea multe de împărțit și nu vedeam o mare chimie între ei, dar uite de unde sare iepurele”, a zis Sânziana Negru.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 10 decembrie 2023. Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din Argentina. Aris Eram a făcut un gest ... America Express, lider de audiență. Mike și Cătălin Țociu au câștigat amuleta. Diseară, echipele se reunesc după o cursă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x