Antena Căutare

America Express, 28 noiembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Ce reacție a avut Romică Țociu

Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, din 28 noiembrie 2023. O pereche a pierdut „la mustață” această șansă.

Colaj cu patru echipe de la America Express ajunge în fața Irinei Fodor Galerie
Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, din 28 noiembrie 2023 | Antena 1

După ce au îndeplinit diferite misiuni și după ce au făcut autostopul, echipele s-au întrecut să ajungă cât mai rapid cu putință la Mirador El Turi. Primele trei perechi ajunse la Irina Fodor s-au calificat la jocul pentru amuletă, în ediția 26 din 28 noiembrie 2023 a emisiunii America Express sezonul 6. Una dintre echipe a ratat la distanță de câteva secunde calificarea.

Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, din 28 noiembrie 2023

După ce au îndeplinit misiunile impuse de Irina Fodor, concurenții au plecat în grabă spre Mirador El Turi, acolo unde aștepta caietul cu calificarea la jocul pentru amuletă.

Prima echipă ajunsă la locul de întâlnire a fost cea formată din Aris și Alexia Eram.

A doua echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Tony și Ada Galeș. Fiindcă nu au reușit să dea toate răspunsurile corecte, cele două au fost penalizate cu două minute.
Între timp, Romică Țociu și Cătălin au găsit o altă mașină, după ce vehiculul în care se aflau a făcut pană. Apoi, la Irina Fodor și-au făcut apariția Vlad Huidu și Giulia Anghelescu. Fiindcă și ei au dat un răspuns greșit, Irina le-a dat o penalizare de două minute.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce a pățit

Între timp au apărut Romică și Cătălin Țociu, însă chiar atunci a expirat timpul de penalizare al echipei de dinainte.

„Romică și Cătălin au ajuns fix acum, în ultimele secunde”, a anunțat Irina.

Supărat, Romică Țociu a dat cu geaca de pământ: „În momentul ăla n-am mai văzut în fața ochilor, nu m-am mai putut controla. Am înjurat, mi-am dat palme”, a zis acesta, nervos mai ales pe faptul că ghinionul de-a fi avut pană mașina în care se afla a dus la această întârziere ce l-a costat atât de scump.

Citește și: America Express, 27 noiembrie 2023. Iulia Albu a „explodat” și a țipat la niște copii, în timpul unei misiuni. Cum a reacționat

Când a aflat că a ratat la mustață cel de-al treilea loc, celebrul actor a dat cu piciorul într-o șapcă și aceasta a sărit în dreptul unui soldat. Concurentul și-a cerut scuze apoi.

„Cel mai ciudă îmi era că am pierdut cazarea, pentru că o cazare într-un oraș ca ăsta, un oraș mare cu turiști, nu știai de ce dai. Asta m-a demoralizat”, a spus el nervos.

„Se putea întâmpla oricui”, a încercat Cătălin să își calmeze tatăl.

Apoi, cei doi au pornit în căutarea unei cazări. După ce a băut o bere, Romică Țociu a început să se calmeze și să nu mai vadă lucrurile într-un mod atât de dramatic.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii. ... America Express, 28 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram s-au cazat în casa unei românce. Ce dezvăluire a făcut Laura Giu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x