Antena Căutare

Care este numele din buletin al Giuliei Anghelescu. Motivul inedit pentru care soția lui Vlad Huidu și-a păstrat numele de fată

Invitată în podcastul „La Țocii”, Giulia Anghelescu a dezvăluit care este numele ei complet. Artista are un motiv emoționant pentru care și-a păstrat numele de fată care nu are legătură cu cariera ei.

colaj foto giulia anghelescu si vlad huidu la america express, sezonul 6 Galerie
Care este numele complet al Giuliei Anghelescu de la America Express, sezonul 6. Ce scrie în buletinul soției lui Vlad Huidu | Antena 1

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dinte cele mai simpatice perechi de la America Express, sezonul 6, dar și în afara competiției. Anul acesta ei au aniversat 11 ani de căsnicie, iar mulți dintre fanii emisiunii sușin că relația lor reprezintă un exemplu pentru mulți. Deși de-a lungul timpului, ei au trecut și prim momente mai grele, au reușit să se regăsească și să formeze o echipă pe cinste atât în competiție, cât și în spatele camerelor. În acest context, mulți se întreabă de ce și-a păstrat numele de fată sau de ce nu îi poartă numele soțului ei.

Care este numele complet al Giuliei Anghelescu de la America Express, sezonul 6. Ce a dezvăluit soția lui Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost invitații celui mai nou episod de podcast al lui Romică Țociu și Cătălin, colegii lor de la America Express, sezonul 6. Pe lângă faptul că au depănat amintiri din cadrul celui mai dur reality show, cu toții au dat detalii și despre viața lor personală, din spatele camerele de filmat.

Citește și: Cum arăta Giulia Anghelescu la începutul carierei, când nu avea operații estetice. Imagini rare cu concurenta America Express

Astfel, Romică Țociu a vrut să afle răspunsul la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor America Express, sezonul 6 și anume care este numele complet al artistei.

„Am o nelămurire. Cum să îți spun? Giulia Anghelescu sau Giulia Huidu”, a întrebat gazda podcastului.

„Poți să îmi zici Giulia Anghelescu Huidu că așa mă cheamă”, a răspuns concurenta de la America Express, sezonul 6 dezvâluind astfel numele ei complet din buletin.

„Așa este. Și-a păstrat numele ei de fată”, a completat și Vlad Huidu.

De asemenea, Giulia Anghelescu a dezvăluit și care motivul emoționant pentru care și-a dorit să-și păstreze numele de fată.

„Mi-am dorit foarte mult să păstrez numele tatălui meu. Nu a ținut tata. Eu am hotărât să îmi păstrez numele de familie pentru că mi s-a părut că e o formă de respect pe care să i-o arăt tatălui meu chiar și după ce devin soția domnului Huidu aici de față”, a explicat artista.

Impresionat de gestul vedetei, Romică Țociu a dezvăluit că și el, la rândul său, ar aprecia ca fiica lui să îi păstreze numele „poate o ajută în viață”. În plus, a ținut să precizeze că îl apreciaza pe Vlad că a acceptat.

„Este foarte frumoasă convingerea asta vis a vis de familie și de tată. Extraordinar! Puține fete fac asta. Știi ce mi s-a părut interesant și frumos? Că Vlad a acceptat lucrul ăsta. Sunt bărbați care nu acceptă”, a declarat actorul.

„Eu nu am avut nicio problemă de la început. I-am zis că e alegerea ei”, a concluzionat Vlad Huidu de la America Express, sezonul 6. Cu toate acestea, el nu a vrut să ia și numele soției sale, după căsătorie.

Citește și: De ce a ales Giulia Anghelescu să participe la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu. Care a fost explicația artistei

Vorbind despre experiența lor în America Express, au dezvăluit și câte kilograme au slăbit. Cătălin Țociu a dezvăluit că a pierdut 9 kilograme pe Drumul Aurului, Romică Țociu 6 kilograme, iar Vlad Huidu a slăbit 20 de kilograme în urma participării.

„Acolo am slăbit puțin, vreo 8 kilograme, în schimb când m-am întors în țară, am păstrat acest regim - puțin și des”, a mai adăugat soțul Giulei în podcastul „La Țocii”.

Alexia Eram, mesaj neașteptat după eliminarea Soniei Simionov și Iulianei Pepene de la America Express. Ce a transmis tâ... Diseară, de la 21:00, începe etapa a șasea la America Express: Drumul Soarelui, cu probe de foc: ”A fost o cursă nebună”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x