Ce mod mai placut de a-ti incepe ziua decat cu niste clatite dulci si aburinde? Martha Stewart ne propune o reteta de pancakes pufoase, cu lapte batut.
Vineri, 02.09.2011, 00:00Reteta pe care v-o propunem acum este una potrivita pentru o masa de seara: piept de pui infasurat in felii de prosciutto, alaturi de salvie sotata. Pofta buna!
Vineri, 26.08.2011, 00:00Daca nu poti rezista tentatiei de a manca biscuiti dulci de casa insa iti este si teama sa nu te ingrasi, acum ii poti prepara fara sa folosesti faina.
Joi, 25.08.2011, 00:00Aceasta este o tarta plina de gust, culoare si arome si este foarte simplu de preparat. Nu contine gluten, produse lactate, oua, soia sau nuci.
Vineri, 22.07.2011, 00:00Un desert gustos si racoritor pe care il puteti savura alaturi de o cana de lapte batut rece.
Duminica, 17.07.2011, 00:00Fiindca astazi este ziua Americii, prima reteta a saptamanii este una din cele mai cunoscute din vasta bucatarie americana: Buffalo Chicken Wings - aripioare de pui in stil Buffalo. Desi in general aceasta reteta presupune prajirea in baie de ulei, astazi va oferim vaianta prepararii la cuptor, una mai sanatoasa.
Luni, 04.07.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00Exista doua tipuri de custard: custardul galben - cremos, destul de gros pentru a-si pastra forma atunci cand se foloseste in deserturi gen trifle, si custardul cunoscut ca French crème anglaise, la fel de cremos ca primul, dar mai subtire, astfel incat sa poata curge usor. Ambele tipuri se obtin din amestec de oua, zahar, lapte si/sau smantana dulce.
Sambata, 04.06.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Vineri, 27.05.2011, 00:00Clatitele facute in casa, cu umpluturi dulci sau sarate, sunt un element clasic din repertoriul oricarui bucatar.
Luni, 23.05.2011, 00:00INS: Preturile au crescut in luna martie cu 0,6%, inflatia pe ultimele 12 luni depasind opt procente.
Luni, 11.04.2011, 00:00Aceasta reteta poate fi gustare sau aperitiv. Asigura 1/5 din necesarul zilnic; este o sursa buna de vitamina C si acid folic.
Sambata, 09.04.2011, 00:00Marian, de la restaurantul Signature din Constanta, a pregatit o reteta de carne de curcan in pesmet alaturi de ierburi aromatice.
Marti, 01.03.2011, 00:00Preturile la alimentele de baza a crescut cu pana la 40%, chiar daca pe statul de plata, salariile romanilor au scazut ingrijorator in ultimele luni, informeaza Ziarul Financiar, care a facut o analiza pe baza evolutiei preturilor la 15 produse, in doua hipermarketuri din Bucuresti.
Vineri, 25.02.2011, 00:00Mariana Matei, de la restaurantul Riviera din Bucuresti, a pregatit la Euforia TV o reteta de clatite cu crema de branza - un desert gustos.
Vineri, 18.02.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" difuzata de canalul Euforia TV s-a aflat iar in Romania, pentru prezentarea retetei traditionale de cozonac romanesc.
Marti, 25.01.2011, 00:00Laura Calder iti prezinta la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, o reteta porivita pentru o gustare calda: gogosele sarate umplute cu branza (gougeres).
Miercuri, 05.01.2011, 00:00O reteta de supa turceasca de peste, prezentata in cadrul turneului european al emisiunii "Arome Mediteraneene", de pe Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a ajuns in Franta, acolo unde Christine, bucatar-sef, ne invata cum sa preparam un aluat crocant, apoi cum sa facem biscuiti din acesta.
Joi, 23.12.2010, 00:00Cand vine vorba despre a arata cat mai bine, vedetele nu se dau in laturi de la diete si sunt in stare sa renunte la cele mai dulci placeri culinare pentru a se mentine in forma. Nici Lili Sandu nu face exceptie.
Miercuri, 10.11.2010, 00:00Sezonul dovleacului trebuie speculat la maximum asa ca si reteta de astazi va propune un preparat tot pe baza de.....dovleac. Pofta buna!
Marti, 09.11.2010, 00:00Tocana belgiana este un preparat simplu si savuros, care nu difera foarte mult de tocana clasica, romaneasca. Secretul este un ingredient la indemana tuturor: berea neagra.
Duminica, 31.10.2010, 00:00Imi amintesc si acum placerea cu care stateam langa mama cand facea o prajitura, iar apoi luam castronul si mancam ce mai ramanea pe marginile lui. Voiam mereu sa o ajut, sa invat sa fac prajituri la fel ca ea. Fac, sunt bune, dar niciodata ca ale mamei...
Luni, 11.10.2010, 00:00Chimenul are o aroma puternica, dulce, cu o usoara tenta amaruie si picanta. Acest condiment este utilizat la supe, salate de varza, sfecla, in unele produse de panificatie - chifle, paine, in mancarurile pe baza de carne de mielarom
Sambata, 25.09.2010, 00:00Zeci oameni s-au calcat, astazi, in picioare la Targu Jiu pentru cateva kilograme de faina, malai sau pachete de biscuti. Saracia i-a impins aici. Sunt ajutoare de la Uniunea Europeana si vor fi distribuite pana la anul. Dar, de frica sa nu ramana cu...
Luni, 30.08.2010, 16:19Mircea Badea despre graul si fanina care se vand fara acte in cantitati industriale
Joi, 29.07.2010, 10:36Multe persoane renunta complet la paine, convinsi ca orice ar alege, ar rezulta in sute de calorii depuse pe solduri, abdomen, fund sau brate. Insa doctorul spune ca poti consuma acest aliment, cat timp stii sa alegi produsul potrivit.
Luni, 26.07.2010, 00:00Nenorocire intr-o familie din Suceava! Patru frati s-au jucat cu moartea intr-o lada de faina si au sfarsit asfixiati!
Marti, 13.07.2010, 00:00Ingrediente: piept de pui, somon afumat, creveti, mozzarella, smantana, vinete, oregano, ceapa, unt, ulei, faina, sare, piper Preparare: pieptul de pui se prajeste putin in ulei, dat prin faina. Crevetii se soteaza si ei un pic, se adauga apoi...
Luni, 12.07.2010, 16:35De cate E-uri este nevoie pentru a obtine un minicroissant simplu? La urma urmei, e doar un produs de panificatie care n-ar trebuie sa puna prea multe probleme din punctul de vedere al compozitiei.
Vineri, 28.05.2010, 00:00Pentru ca numai maine nu-i poimaine si vine Pastele, am o intrebare: cine nu-si doreste sa ramana suplu infruptandu-se din bunatatile traditionale, dar fara a renunta la paine si dulciuri? Veti spune probabil ca asa ceva este irealizabil. Nimic mai...
Vineri, 02.04.2010, 17:01Dani a prezentat-o pe Daniela Crudu intr-un mod inedit, in timp ce aceasta pregatea cozonacul.
Miercuri, 31.03.2010, 08:47Razvan cerne faina peste telefonul Danielei
Vineri, 05.03.2010, 09:08Vladutz gateste: Parjoale cu tofu Se scoate tofu din caserola si se scurge de saramura. Se fierb cartofii. Dupa fierbere se scurg si se curata de coaja.Ceapa se curata, se toaca marunt si se inabuse cu putina apa. Cartofii se rad pe razatoarea...
Marti, 02.03.2010, 10:06