Antena Căutare

Asia Express, 21 noiembrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la cazare. Ce au fost puși să facă de gazdele din Israel

Cele patru echipe rămase în ultima etapă din Asia Express au fost puse să își caute pentru prima oară cazare în Israel. Concurenții au plecat pe străzi încrezători că vor convinge localnicii să-i primească la ei în casă.

eliza-cosmin-natanticu-vorbesc Galerie
Cele patru echipe rămase în ultima etapă din Asia Express au fost puse să își caute pentru prima oară cazare în Israel. | Antena 1

Autostopul și cazarea s-au numărat printre cele mai dificile misiuni de pe Drumul Împăraților în perioada pandemică. Dacă în prima seară din Israel, concurenții s-au bucurat de o cazare senzațională din partea Irinei Fodor, acum sunt nevoiți să își caute un loc în care să rămână peste noapte.

Echipele au pornit cu speranța că nu vor dormi pe stradă în această noapte. Pentru că își doresc foarte mult să țină pasul cu ceilalți, cuplurile de vedete au apelat la toate „trucurile” pentru a convinge localnicii să îi ia la ei acasă.

Citește și: Asia Express, 21 noiembrie 2021. Ce „provocare” au primit Cosmin și Eliza Natanticu de la o șoferiță pe Drumul Împăraților

Printre cei care au găsi ușor cazare s-au numărat Mihai Petre & Elwira și Cosmin & Eliza Natanticu. Cele două echipe au abordat fără ezitare localnicii de pe stradă, care s-au dovedit a fi înțelegători și amabili.

„Primii vizați, primii atacați!”, a spus Eliza.

De ce surpriză au avut parte Cosmin și Eliza Natanticu la cazare

Norocul le-a surâs soților Natanticu de la prima încercare. Cei doi au dat peste un tânăr care s-a oferit să-i ajute. Aceștia au rămas surprinși de răspunsul pozitiv al localnicului, însă și-au dat seama rapid de ce a luat o astfel de decizie.

„Au o emisiune similară cu Asia Express la ei în țară, de asta au și acceptat atât de repede. Oamenii au văzut camera, au înțeles despre ce este vorba și au mai văzut asta la televizor”, a spus Eliza.

În drum spre casă, bărbatul și-a sunat toate rudele și prietenii pentru a le arăta camerele de filmat: „Și-au sunat toți prietenii pe drum, se întâlneau cu vecini. Unul chiar a strigat după Eliza, că a văzut pe ghiozdan numele ei.”

Citește și: Asia Express, 15 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu a fost la un pas să piardă cufărul cu nestemate. Cum a reacționat Eliza

Cei doi au fost întâmpinați cu narghilea de către gazde, însă surprizele nu au încetat să apară pentru cei doi concurenți din Asia Express.

„Îi tot sunau și se făleau cu treaba asta, se mândreau că uite pe cine am eu aici, că am televiziunea la mine acasă. Și a început să vină lume, a apărut și soția prietenului, dar și sora lui. Băi, nene, tot intrau în curte oameni și nu se mai termina.”, a dezvăluit concurentul.

Gazdele i-au învățat câteva cuvinte pe cei doi în ebraică. Aceștia i-au pus pe Eliza și Cosmin să vorbească cu cu prietenii prin telefon: „Zici că eram niște maimuțe”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 21 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera, cu lacrimi în ochi când au primit cel de-al doilea cufăr de la I... O echipă va părăsi Drumul Împăraților diseară, la Antena 1. Cufere cu nestemate, elementul surpriză al ultimei etape din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x