Antena Căutare

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Ce veste surprinzătoare au primit concurenții de la Irina Fodor, chiar la miezul nopții

Cea de-a treia zi din Iordania s-a încheiat cu o nouă încercare a concurenților de a-și căuta cazare. Echipele au găsit cu greu un loc în care să doarmă, însă Irina Fodor le-a dat o veste care i-a lăsat cu gura căscată.

irina-fodor-pe-cămilă Galerie
Cea de-a treia zi din Iordania s-a încheiat cu o nouă încercare a concurenților de a-și căuta cazare. | Antena 1

Cinci echipe s-au întrecut în ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express pentru a obține cât mai multe pietre prețioase și să rămână în competiție. Cea de-a treia zi a fost una extenuantă și plină de adrenalină, iar concurenții au fost nevoiți să își caute cazare la finalul ei.

Presiunea, oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra cuplurilor de vedete, care s-au chinuit câteva ore să își caute un loc în care să rămână peste noapte. Unii s-au bucurat de un succes răsunător, în timp ce alții și-au continuat drumul pe străzi în căutarea cazării.

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Cuza a fost la un pas să își rupă piciorul. Ce s-a întâmplat: „Simțeam că nu mai pot de durere”

Într-un final, toți concurenții au reușit să dea peste localnici ospitalieri care i-au primit la ei în casă. Totodată, gazdele nu au ezitat să își răsfețe oaspeții cu preparate savuroase și puțină distracție.

Irina Fodor, veste importantă la miezul nopții

Vedetele au avut parte de o surpriză de proporții mari când și-au auzit stațiile sunând din rucsac. Irina Fodor le-a dat o veste la care nu se aștepta nimeni, chiar la miezul nopții.

„Când să ne punem în pat, sună curca. Când? La ora asta? Ce?”, a spus Cosmin Natanticu, vizibil uimit.

Concurenții au aflat că vor avea parte de o zi în care se pot relaxa, fără probe dificile și contracronometru, chiar la hotel.

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Adriana Trandafir și Eliza Natanticu au făcut spectacol în costume de baie la o probă din Iordania

„Dragilor, a fost cald, a fost greu, ați fost deja în deșert, ați fost deja la Petra, una dintre minunile lumii. Acum este timpul să vă odihniți, mâine dimineață o mașină o să vă ia și o să vă ducă la hotel, unde veți petrece o zi de odihnă.”, le-a spus Irina Fodor.

„Nu, nu. E păcăleală, cum adică zi liberă?”, a fost replica Mariei Speranța.

„Stai să vezi că e ceva suspect!”, a mai spus și Emi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Cuza a fost la un pas să își rupă piciorul. Ce s-a întâmplat: „Simțeam că nu mai pot de ... Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat jocul de amuletă. Diseară, echipele se despart la Asia Express - Drumul Împărațilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x