Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții s-au cazat în cele mai spectaculoase locuri. Unde au dormit Mihai și Elwira Petre

Ziua a început pentru cele opt echipe cu multă voie bună și strategii, însă mai au foarte mulți kilometri de parcurs și nu au scăpat de ceea ce era mai rău. Aceștia trebuie să facă din nou autostopul, iar la semnalul Irinei Fodor sunt nevoiți să își caute cazare.

elwira-mihai-petre-îmbrățișați Galerie
Concurenții au coborât din mașinile în care se aflau și au plecat spre una dintre cele mai dificile misiuni ale sezonului 4 Asia Express, căutarea unui loc în care să rămână peste noapte. | Antena 1

Cele șapte echipe au aflat cine sunt câștigătoarele amuletei din ediția 10 a sezonului 4 Asia Express, însă cursa de pe Drumul Împăraților continuă cu o nouă misiune. Concurenții au fost nevoiți să deschidă un cufăr care le-a dat foarte multe bătăi de cap.

Cuplurile au aflat următoarea destinație din instrucțiunile care se aflau în cutia misterioasă, dar lucrurile nu au stat atât de bine. Acestea au reușit să găsească o mașină care să le duc spre locul impus, însă Irina Fodor a fost cea care i-a oprit din drum și i-a anunțat că trebuie să își găsească cazare.

"Dragilor, e timpul să vă căutați cazare. Cursa se oprește acum!", a fost mesajul care le-a dat toate planurile peste cap.

Concurenții au coborât din autovehiculele în care se aflau și au plecat spre una dintre cele mai dificile misiuni ale sezonului 4 Asia Express, căutarea unui loc în care să rămână peste noapte.

Citește și: Misiunile de pe Drumul Împăraților continuă să uimească concurenții: ”Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva”

"Nu ne este ușor deloc, nemâncați, nedormiți, cu o amuletă pierdută. Am pierdut și foarte multă energie la Jocul de Amueltă", a spus Shift, vizibil demoralizat.

Cele care au avut noroc și de data aceasta au fost Lidia Buble și Estera. Concurentele și-au găsit cazare, mancare, băutură și distracție în mai puțin de 20 de minute.

Patru echipe au dat de cele mai spectaculoase cazări de până acum în sezonul 4 din Asia Express

De data aceasta norocul le-a surâs lui Mihai Petre și Elwirei. Cei doi au întâlnit un localnic care le-a oferit un loc de dormit pe barca lui, unde a dezvăluit că este foarte confortabil.

"E un vis, sincer vă spun!", a spus Mihai Petre.

Mai mult decât atât, se pare că Connect-R a primit un semn de la Dumnezeu. Un bolid de lux a oprit lângă el și Shift, iar șoferul i-a întrebat cu ce ar putea să îi ajute pentru că îi urmărește de mai bine de 5 minute.

"Deci cum Dumnezeu trimite, nu îmi vine să cred.", a spus Connect-R.

Și Lidia Buble s-a bucurat de o atmosferă de-a dreptul senzațională. Artista a cântat și câteva piese la restaurantul în care au și mâncat, iar localnicii s-au bucurat din plin de momentul spectaculos.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Francesco s-a supărat pe Lidia Buble la autostop: „Noi nu am face asta”

Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză când un turc le-a oferit o locuință întreagă în care să doarmă. Chiar dacă locul era gata în proporție de 90%, cei doi s-au bucurat din plin de luxul ce îi înconjura.

"Extraordinar, super noroc!", a spus Cosmin Natanticu.

Connect-R și Shift au fost duși la un hotel de către domnul care i-a abordat pe stradă. De asemenea, acesta s-a oferit să îi scoată la restaurant pentru a le oferi o masă caldă și gustoasă.

Concurenții au avut parte de surprize de proporții mari și au aflat povești emoționante despre oamenii care le-au oferit un loc în care să doarmă.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia și Estera Buble au negociat cu un turc. Ce au primit concurenții pentru următoarea... Zarug de la Asia Express sezonul 4, dezvăluire complet neașteptată pentru fanii de pe Instagram. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x