Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român. Cum a reacționat Lidia Buble când a văzut

Imunitatea din ediția 11 a fost câștigată de Cuza și Emi, însă Asia Express - Drumul Împăraților continuă cu o nouă misiune.

eliza-cosmin-natanticu-aleargă Galerie
Imunitatea din ediția 11 a fost câștigată de Cuza și Emi, însă Asia Express - Drumul Împăraților continuă cu o nouă misiune. | Antena 1

Cursa pentru Imunitatea a fost una plină de surprize și misiuni dificile, care le-au pus la încercare răbdarea. Cei care au reușit să termine în timp util primele două probe au fost Cuza și Emi, fiind și prima echipă care a ajuns la Irina Fodor.

Vestea că Emi și Cuza au câștigat Imunitatea în ediția 11 a uimit pe toată lumea, însă cursa nu se oprește aici. După ce au ajuns la destinația finală, cele opt echipe au luat o pauză pentru a se hidrata, însă la întoarcere au avut parte de o nouă surpriză, și-au găsit rucsacele legate.

"Suntem tot în Laguna Turcoaz, probabil culoarea turcoaz vine de la Turcia pentru că marea din spatele nostru această culoare o are. (...) Jocul nu o să-l organizez departe de marea asta. Eu zic că merită să luptați ca să ajungeți astăzi la joc. În primul rând o să ne distrăm, iar în al doilea rând cred că o să aveți cazare. La joc de data asta se vor califica primele două perechi ajunse la mine. O să mai aveți de făcut o misiune până să vă calificați la Jocul pentru Amuletă. Trebuie să desfaceți rucsacele ca să puteți pleca în cursă.", a spus Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Lidia și Estera, Natanticu și Eliza, greșeala care le-ar putea afecta poziția în clasament

Concurenții au fost nevoiți să desfacă rucsacele fără a folosi un obiect tăios, lucru care le-a îngrunat proba. După ce au reușit să își recupereze bagajele, aceștia au plecat spre următoarea misiune, însă de data aceasta a trebuit să facă autostopul.

Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român

Cele șapte echipe au apleat la cele mai neașteptate trucuri pentru a putea desface rucsacele. Aceștia s-au grăbit să facă autostopul, iar norocul le-a surâs imediat, în mod special lui Cosmin și Elizei Natanticu, care au dat de un șofer român.

Cei doi soți au dat de un român care le-a spus că îi duce până la destinația în care trebuie să ajungă și îi atșteaptă pentru a-i aduce înapoi, după proba pe care o au de făcut. Domnul David este din Bucureștii Noi și se află în vacanță în Turcia alături de familia lui.

"Ce ciudat mi se pare să fiu la ocazie și să vorbesc în română", a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Cine sunt câștigătorii primului Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților

La scurt timp după ce au plecat spre următoarea misiune, Eliza și soțul ei s-au întâlnit pe drum cu Lidia Buble și sora ei, care au rămas surprinse de faptul că șoferul celor doi vorbeau limba româna.

"Vai, ce tare. Ce noroc aveți", le-a spus Lidia Buble.

"L-am furat de la soție și merge cu noi în cursă", a mai adăugat Cosmin Natanticu.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 11 de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 4 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au fost răsfățați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x