Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. La ce truc a apelat Maria Speranța pentru a-i întârzia pe ceilalți concurenți în prima ediție

Încă din prima ediție a sezonului 4 din Asia Express competiția a fost una foarte mare, motiv care i-a îndemnat pe concurenți să apeleze la trucuri pentru a-i întârzia pe ceilalți și a le oferi un avantaj în cursă.

Adriana Trandafir și Maria Speranța la Asia Express, stau pe jos cu bagajele lângă ele Galerie
Încă din prima ediție a sezonului 4 din Asia Express competiția a fost una foarte mare, motiv care i-a îndemnat pe concurenți să apeleze la trucuri pentru a-i întârzia pe ceilalți și a le oferi un avantaj. | Antena 1

După ce au reușit să facă autostopul fără bani, concurenții au avut parte de prima misiune din sezonul 4 Asia Express. Aceștia au fost nevoiți să meargă în trei locuri diferite pentru a face rost de trei obiecte: ulei, un fluier și o tobă.

Cele nouă echipe s-au confruntat cu momente tensionate și adrenalină în cursa pe Drumul Împăraților. Deși au întâmpinat și probleme neprevăzute, concurenții s-au descurcat de minune și au reușit să facă rost de unele instrumente de care aveau nevoie, însă instinctul competitiv este unul foarte mare, iar un cuplu a apelat la cel mai neașteptat truc pentru a-i întârzia pe ceilalți.

La ce truc a apelat Maria Speranța și de ce a certat-o Adriana Trandafir

Uleiul și fluierul au fost primele două elemente de care cele nouă echipe au încercat să facă rost, toba fiind ultimul instrument pe care aceștia trebuiau să îl obțină din interiorul sau jurul unei Moschee.

Concurentele din cele nouă perechi trebuie să țină cont că atunci când ajung la Moschee au nevoie de o ținută adecvată.

Citește și: Shift de la Asia Express, sezonul 4, cunoscut pentru hit-uri precum „Piele albă, piele neagră”. Cu ce artiști a colaborat

"Femeile când intră în Moschee trebuie să fie acoperite, să nu se vadă nimic, să nu fie mulat.", a explicat Maria Speranța înainte de a începe să caute toba care era ascundă în clădire sau în jurul ei.

Adriana Trandafir și fiica sa s-au numărat printre primele echipe care au reușit să facă rost și de instrumentul cu numărul trei, însă concurenții au început să apară pe rând la Moschee, lucru care a îngrijorat-o pe Maria Speranța și a apelat la un truc pentru a-i întârzia pe ceilalți.

Connect-R și Shift au fost primii care s-au lăsat păcăliți de fiica Adrianei Trandafir.

"Nu aveți voie să intrați așa. Să vă acoperiți, aveați și voi acolo.", le-a spus Maria Speranța.

Cei doi s-au întors să se îmbrace cu ținutele, chiar dacă nu trebuia să facă asta pentru că erau bărbați.

"Mi-am bătut joc de ei! Ei nu trebuia să își ia pentru că sunt bărbați", i-a spus fata Adrianei Trandafir.

"Cum spuneam mai devreme, femeile când intră în Moschee trebuie să fie acoperite. Rochiile erau destinate femeilor din concurs, nu bărbaților.", a mai explicat ea.

Maria Speranța a încercat trucul și cu echipa formată din Cuza și Emi, însă ei știau regulile pe care trebuia să le respecte atunci când intră într-o Moschee și s-au prins rapid de trucul fetei.

Citește și: Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express sezon 4. Are 34 de ani și propria afacere

Deși trucul le-a adus un avantaj bun, Adriana Trandafir a ținut să își certe fiica pentru gestul său.

"Am certat-o. I-am zis: "dar de ce ai făcut asta?". Tu chiar că ai spus-o ca o glumă sau ai spus ca să îi încurci?", a spus actrița.

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Care a fost prima misiune de pe Drumul Împăraților. Ce au fost nevoiți concurenții să ... Asia Express, 18 septembrie 2021. Cum a reacționat Mihai Petre după ce a văzut costumul de wrestler. Nici Cuza n-a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x