Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Cine sunt câștigătorii primului Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților

Cele trei echipe au avut parte de un Joc de Amuletă plin de suspans. Aceștia și-au pus la încercare nervii și dexteritate, însă doar o singură echipă a câștigat primul Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților.

Cele trei echipe de la Jocul de Amuletă urcați pe câte un cal troian Galerie
Cele trei echipe au avut parte de un Joc de Amuletă plin de suspans. Aceștia și-au pus la încercare nervii și dexteritate, însă doar o singură echipă a câștigat primul Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților. | Antena 1

Primul Joc de Amuletă din sezonul 4 Asia Express a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Concurenții au încercat să treacă prin probele impuse și să ajungă cât mai aproape de marele premiu pe care îl oferea câștigarea cursei.

Cele trei echipe au avut de trecut cinci probe de foc și au reușit să treacă cu bine peste ele, însă un singur cuplu s-a mișcat mai rapid și a reușit să termine jocul. Aceștia au avut de aruncat sfori cu greutăți pe niște suporți metalici, de mutat cuburi pe cea de-a treia poziție în ordine descrescătoare, de transportat o bilă cu două bețe în timp ce mergeau pe un lemn, de agățat cu sulița un inel și de tras jos și de aranjat un puzzle.

Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat primului Joc de Amuletă de la Asia Express

Tensiunile și presiunea au pus stăpânire pe cele trei echipe la Jocul de Amuletă, însă Cosmin și Eliza Natanticu au fost cei care au reușit să termine ultima probă în timp util și să tragă din clopoțel.

"Mi-a stat un pic inima. M-am gândit cum ar fi acum să ne ajungă din urmă Mihai Petre și să pierdem la minimetru.", a spus Eliza.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. La ce truc a apelat Maria Speranța pentru a-i întârzia pe ceilalți concurenți în prima ediție

Irina Fodor le-a verificat puzzle-ul pentru a fi sigură că este făcut corect: " Da, avem câștigătorii"

Cei doi concurenți s-au bucurat foarte mult și au primit felicitări din partea colegilor de competiție.

"Cred că era difetență de trei piese acolo, dar chiar a fost foarte plăcut jocul ăsta. Eu m-am bucurat că și ei au câștigat.", a spus Elwira Petre.

Irina Fodor i-a premiat pe Cosmin și Eliza Natanticu de față cu toate echipele. Cuplul a primit amuleta și o sarcină foarte grea. Cei doi trebuie să aleagă ordinea în care pleacă ceilalți concurenți în următoarea misiune.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Lidia și Estera, Natanticu și Eliza, greșeala care le-ar putea afecta poziția în clasament

"Sunt foarte geloasă pe ei pentru faptul că au primit acea sumă de bani, care nu ne-ar fi stricat. Ce îmi iau eu de 1000 de euro.", a spus Lidia Buble.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Arată că ești fan Asia Express și poți primi un Pașaport de Asia. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare ediție din acest sezon și să răspunzi corect la întrebări, iar premiul este unul senzațional. Mergi ca invitat în culise, la filmările următorului sezon din Asia Express. Înscrie-te și răspunde pe: pasaportdeasia.a1.ro

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care le-a dat bătăi de cap Elwirei și lui Mihai Petre. Ce au avut de făcut: &quo... Asia Express, 19 septembrie 2021. Mama Alexandrei Ungureanu este cea mai răsfățată concurentă de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x