Antena Căutare

Probleme pentru Ana Morodan. Contesa digitală, agresată pe stradă: „Au fost niște momente groaznice”

Ana Morodan şi Cocuţa au clacat în Asia Express. S-a lăsat cu ţipete, urlete, crize de isterie. Ba chiar, Morodan a avut nevoie de calmante.

Ana Morodan şi Cocuţa au clacat în Asia Express. S-a lăsat cu ţipete, urlete, crize de isterie. Ba chiar, Morodan a avut nevoie de calmante.

Asia Express, sezonul 2, episodul 23. Câțiva dintre concurenți au trebuit să își bage mâinile în bălegar și să treacă de o cobră, în două dintre probele ediției de luni a celui mai dur reality show, Asia Express - Drumul Elefantului. Ana Morodan a făcut o criză de zile mari și a suferit un atac de panică, iar Cocuța a ajuns la capătul puterilor.

Ana Morodan a avut un atac de panică la Asia Express, după ce ea și Cocuța, Robert și Șerban Copoț au fost înconjurați de o mulțime de localnici.

„M-a luat un atac de panică îngrozitor, pentru că erau niște oameni din India foarte rurală și mi se păreau… Nu vreau să spun sălbatici, dar mi se părea că sunt foarte primitivi și agresivi”, a spus Ana Morodan.

Cocuța, dezvăluiri din Asia Express! De ce s-a bătut cu Ana Morodan, cu sariuri ude. „Nu am fost doar nervoasă”... Nervii concurenţilor întinşi la maximum în Asia Express. Emisiunea, lider de piață luni seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x