Antena Căutare

Cine este Mane Voicu de la Asia Express sezonul 7. Cum a devenit celebru colegul de echipă al Ioanei State pe Drumul Zeilor

Mane Voicu și Ioana State, doi comedieni cunoscuți pentru abilitatea lor de a provoca râsul oriunde merg, au confirmat participarea lor în competiția Asia Express 2024.

Cine este Mane Voicu de la Asia Express sezonul 7. Cum a devenit celebru colegul de echipă al Ioanei State pe Drumul Zeilor Galerie
Cum a devenit celebru colegul de echipă al Ioanei State pe Drumul Zeilor | Antena 1

Mane Voicu, în vârstă de 34 de ani și originar din București, și-a început cariera în domeniul artistic încă din adolescență, câștigându-și existența din ceea ce iubește.

Cum a devenit Mane Voicu celebru. Colegul Ioanei State de la Asia Express sezonul 7 este pregătit de experiență

Acesta a fost mereu pasionat de glume și a fost implicat în diverse activități care i-au ajutat să se dezvolte, de la practicarea șahului în clasa a II-a până la implicarea în sport, cu predilecție pentru baschet, în perioada liceului.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mane Voicu a ironizat tendințele din societatea românească contemporană: „Toată lumea scrie cărți”

Inspirat de actorul Doru Octavian Dumitru, Mane a început să se perfecționeze în arta comediei, participând la diverse spectacole pentru a acumula experiență. Cariera sa în stand-up a început într-un mod neașteptat în 2006, când, la doar 16 ani, a urcat pe scena trupei Show Time, alături de Cătălin Bordea și Mihai Bobonete, și și-a încercat norocul. De atunci, a devenit un nume cunoscut în lumea comediei.

Participarea sa în Asia Express a fost comparată de Mane Voicu cu o experiență similară cu cea a armatei, o provocare pe care nu a avut-o în viața sa. Alături de partenera sa de echipă, Ioana State, este hotărât să își testeze limitele și să facă față tuturor provocărilor din cursa lor prin Asia. Cu toate că sunt pregătiți pentru aventură, cei doi comedianți sunt conștienți că nu știu exact ce îi așteaptă pe continentul asiatic, dar sunt hotărâți să facă față oricăror obstacole pe care le vor întâlni pe parcursul competiției.

Acesta a fost o figură apreciată pe scena de la iUmor, în mai multe sezoane, ba chiar și la Stand-up Revolution.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce au spus Ioana State și Mane Voicu înainte de a plecat în aventura Asia Express - Drumul Zeilor

Ioana State și Mane Vociu au dezvăluit ce i-a convins să plece în Asia Express, dar și ce așteptări au de la participarea în cadrul reality show-ului.

Citește și: Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor

„Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani. Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și în același timp sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa. Las multe acasă: un iubit, nu al meu, al altcuiva, care sigur nu îmi va duce dorul pentru că nu știe că e iubitul meu. Glumesc… îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo”, a mărturisit Ioana State.

„Mă aștept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiție în care cred că îți descoperi limitele și vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiții grele. Am înțeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toți cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniștitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort”, a adăugat și coechipierul ei.

Cine este Cătălin Vişeănescu de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de soția sa, Betty Salam, pe Drumul Zeilor... Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvălui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x