Antena Căutare

Dans cambodgian, mâncare românească, un bloc de gheaţă de 20 de kilograme şi o nouă echipă salvată! Ce ai ratat aseară din "ASIA EXPRESS"

Au mai rămas doar patru echipe, iar cea de-a treia țară în care au ajuns, Cambodgia, le-a oferit până acum o experiență de neuitat. Cultura, stilul de viață al celei mai sărace regiuni din Asia, dar și atitudinea primitoare a localnicilor au fost o lecție pentru vedetele ,,Asia Express”.

Au mai rămas doar patru echipe, iar cea de-a treia țară în care au ajuns, Cambodgia, le-a oferit până acum o experiență de neuitat. Cultura, stilul de viață al celei mai sărace regiuni din Asia, dar și atitudinea primitoare a localnicilor au fost o lecție pentru vedetele ,,Asia Express”.

Concurenții au luat lecții de dans cambodgian! După ce a bombănit, Vârciu a fost ales cel mai bun dansator: "Când te trezești la 4:30 dimineața, numai de asta nu-ți arde!"

Înainte de plecarea într-o nouă cursă, vedetele primesc din partea Ginei Pisol o provocare de zile mari: să învețe să danseze, chiar de la localnici. Mișcări grele, nu glumă. Cel mai entuziasmat pare să fie Vârciu, care are și un comentariu pe măsură: "Când te trezești la 4:30 dimineața, numai de dans nu-ți arde!"

HOTEL! După nopți întregi în care au dormit pe jos sau în condiții improprii, Liviu și Andrei vor avea cazare de LUX!

Piscină, aer condiționat, cazare de lux! Totul, pentru Liviu și Andrei, cei doi care au câștigat jocul amuletei și și-au însușit bonusul, dar și suma de 1000 de euro, disponibilă la finalul competiției.

Liviu și Andrei s-au înfruntat cu Raluka și Ana, însă victoria a fost a lor, iar penultima cursă din Cambodgia continuă cu noi experiențe inedite.

Școală, spital, templu, totul pe apă! "Nu am văzut așa ceva nici măcar în poze. Nu știam că există. Este incredibil!" Concurenții, impresionați de satul plutitor

Cei opt concurenți ajuns într-unul dintre cele mai memorabile locuri: satul plutitor de lângă Siem Reap. Este vorba despre o întreagă așezare pe apă, ce are jandarmerie, școală, chiar și templu, toate plutitoare.

Transportul se face doar cu intermediul bărcilor, iar casele suspendate sunt atât de asemănătoare, încât vor pune mari probleme concurenților.

Misiunea le cere echipelor să identifice o familie de localnici, pe care să o convingă să îmbrace straie populare, ca mai apoi să o învețe mai apoi un dans tradițional românesc.

Mămăligă și bulz, în mijlocul Cambodgiei! Crudu: "Bucură-te, avem țuiculiță! Ăștia, aici, sunt niște triști, nu beau alcool, nu merg în cluburi!"

Cele patru echipe au primit o cutie plină cu ingrediente pentru o cină românească: mălai pentru mămăligă, brânză, ouă și salam. Dar și o surpriză, gustată îndeosebi de Daniela Crudu: țuică!

"Doamne, de când n-am mai gustat! Ăștia aici sunt niste triști, nu beau alcool, nu merg în cluburi!", remarcă, amuzată, Cruduța.

După lacrimi de emoție, a venit bucuria! Dragonul verde din cutia neagră i-a salvat pe Lora și Ionuț Ghenu de la eliminare

Penultima etapă din Cambodgia le-a oferit până acum o experiență de neuitat, iar deznodământul a adus lacrimi de emoție, dar și fericire supremă când cutia neagră a fost deschisă.

Propuși pentru eliminare, Lora și Ionuț Ghenu au fost salvați de dragonul verde, spre bucuria Ginei Pistol, dar și a cerlalte echipe.

Așadar, ultima aventură din Cambodgia se dă în formulă de patru, urmând ca apoi să vedem cine va merge în ultima țară din Drumul Dragonului, Thailanda.

După lacrimi de emoție, a venit bucuria! Dragonul verde din cutia neagră i-a salvat pe Lora și Ionuț Ghenu de la elimina... Dragonul Verde i-a salvat: Lora și Ionuț Ghenu continuă cursa ,,Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x