Antena Căutare

Istoria se repetă! Dorian Popa și mama sa au fost salvați încă o dată de la eliminare: dragonul din cutia neagră a fost verde

Laosul le-a purtat, din nou, noroc! Prima aventură din noua destinație a concurenților "Asia Express" a avut un final fericit, dar și complet neașteptat.

Laosul le-a purtat, din nou, noroc! Prima aventură din noua destinație a concurenților "Asia Express" a avut un final fericit, dar și complet neașteptat.

Încă o dată, dragonul din cutia neagră a fost verde, iar echipa pasibilă de eliminare pentru a doua oară consecutiv, Dorian Popa și mama sa, Luminița, echipă aleasă de Liviu și Andrei, a fost salvată.

Astfel, formula se păstrează completă.

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii până la final?

Frații Moroșanu au ajuns în barul satului: ”Erau prezenți bețivii de serviciu. Am băut ceva cu ei și ne-au servit cu lăc... Raluka și Ana Baniciu, despre momentele dificile trăite la Asia Express: ”Acolo se mănâncă tot ce mișcă. Cred că dacă ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x