Antena Căutare

Câștigătorii Asia Express au dat tot din casă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor: "Aveau bani de hotel"

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de luat vederi.

Câștigătorii Asia Express au dat tot din casă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor:  "Aveau bani de hotel" Galerie
Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Câștigătorii reality show-ului Asia Express, au povestit ce se întâmplă în spatele camerelor. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au vorbit și despre experiența acumulată în perioada în care s-a filmat concursul.

Răzvan și Sorin au povestit, într-un interviu, ceea ce telespectatorii habar n-au: ce se întâmplă în culise.

Alina Ceușan a dat tot din casă! Ce se întâmplă în Asia Express atunci când se opresc camerele de filmat? În ce situații sunt puși concurenții​

Câștigătorii Asia Express au dat tot din casă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor:  "Aveau bani de hotel"

Răzvan Fodor

Facebook/ Răzvan Fodor

„Într-adevăr, sute de oameni care lucrează ca aventura asta să iasă la linie, aşa. Imaginaţi-vă că dacă probele nu ar fi gândite impecabil, dacă un detaliu ar fi omis, poţi da peste cap întreaga competiţie, aşa că este obligatoriu să existe o coordonare perfectă.

Nimeni nu vine în vacanţă acolo, toţi sunt pe fugă continuu: echipa de producători, Gina, co-prezentatorii, cameramanii, reporterii, asistenţii. E o cursă şi pentru ei din punctul A în punctul B, în punctul C. Se dă Rec la 7 dimineaţa cel mai târziu şi se stinge camera după ce ne găsim noi cazări şi facem interviurile despre ziua care a trecut.

Nimeni din echipă nu «fură» mai mult de 5-6 ore de somn noaptea, de cazat, se cazează tot prin zonele unde suntem şi noi, adică nu găsesc chiar cele mai elegante hoteluri ci tot condiţii mai modeste, iar de mâncat…mănâncă şi ei când apucă”, a declarat Răzvan Fodor.

Chef Sorin Bontea, dezvăluire despre Alina Ceușan! Ce i-a făcut, în „Asia Express”! „Cu ea, n-ai cum să scapi!” – FOTO​

Câștigătorii Asia Express au dat tot din casă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor:  "Aveau bani de hotel"

„Ce vă pot spune e că cei din spatele camerelor sunt şi ei în cursă, la fel ca noi. Operatorul şi reporterul aleargă cot la cot cu noi.

Seara, după ce găseam cazare şi făceam interviul de la finalul zilei, plecau şi ei să caute cazare. Da, aveau bani de hotel, dar niciodată nu ştiau unde vor dormi, pentru că depindeau de locul unde găseam noi o casă. Dimineaţa trebuiau să fie la noi înainte ca noi să ne trezim, ca să filmeze şi partea asta. Tot restul echipei a fost mereu pe drum, pe durata întregii curse”, a spus și Sorin Bontea.

CÂȘTIGĂTORII ASIA EXPRESS

Unii s-au bucurat și au așteptat cu sufletul la gură primele imagini din aventura lor prin Filipine și Taiwan, în timp ce alții au încercat să facă pariuri cu privire la cât timp rezistă în competiție echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

Deznodământul? Sorin Bontea și Răzvan Fodor au luptat misiune după misiune și au reușit să ajungă în marea finală Asia Express, sezonul 3. Au câștigat un premiu de 30.000 de euro, dar și amintiri de neuitat, adunate pe Drumul Comorilor! Bucuria a fost atât de mare, încât Răzvan Fodor a fost îngenunchiat de fericire!

Chef Sorin Bontea, dezvăluire despre Alina Ceușan! Ce i-a făcut, în „Asia Express”! „Cu ea, n-ai cum să scapi!” – FOTO... S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x