Antena Căutare

Alina Ceușan a dat tot din casă! Ce se întâmplă în Asia Express atunci când se opresc camerele de filmat? În ce situații sunt puși concurenții

Ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express, atunci când camerele de filmat se sting. Milioane de oameni au trăit emoţiile, alături de concurenţi, însă competiţia înseamnă mult mai mult decât ceea ce se vede, la televizor.

Competiția Asia Express este una dintre cele mai dure de la noi, așa că cei care se încumetă să participe își asumă mari riscuri și fac foarte multe sacrificii.

Asia Express 3 – Drumul Comorilor a fost o competiție strânsă pentru toți concurenții și în final, numai cei mai puternici au rezistat. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au făcut impresie bună în cadrul celui mai dur reality-show, căci nimeni nu se aștepta să fie atât de rezistente și să îndure condiții atât de grele.

Viaţa înainte de celebritate! Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, înainte să devină bloggerițe de succes-VIDEO

Sunt influenceri de succes și extrem de iubite în mediul online, iar la party-uri sunt adevărate dive! Cu toate acestea, la Asia Express, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au demonstrat că pot să ducă în spate cele mai grele probe, la fel ca ceilalți concurenți.

Cu toate acestea, cel mai controversat subiect se leagă, desigur, de ce se întâmpla atunci când camerele de filmat se opreau.

Alina Ceuşan a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit detalii neştiute din culisele celui mai dur reality show!

"Sunt multe reguli care țin de partea de producție și filmare. Cameramanul, reporterul și toată echipa își căutau cazare cât mai aproape de noi, ca să nu aibă foarte mult de călătorit. Uneori făceau și câte o oră pe drum ca să ajungă la noi, ca să ne apucăm de filmări. Seara, după ce terminam cu interviurile, noi în 10 minute ne puneam în pat, dar ei mai aveau 40 de minute sau o oră de mers la o cazare", a mărturisit Alina Ceușan.

Alina Ceușan de la Asia Express e o bombă sexy! Apariție hot, filmată în camera de hotel

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime. Au fost nouă echipe la început de drum, printre care și cea formată din Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, finaliștii au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Ce se întâmpla în fiecare noapte, în Asia Express 3? Detalii incendiare de la oamenii care au fost nedezlipiți de Speak ... Foto| Ștefania, apariție extrem de sexy, în costum de baie! Vedeta și-a pus toți fanii pe jar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x