Antena Căutare

Speak și Ștefania, de la cerere în căsătorie la teorii ale conspirației! "Dacă ne trezim legați și puși să spunem adevărul?"

Cei șase concurenți ajunși în cursa pentru ultima șansă din semifinala "Asia Express" se transformă în cei mai buni spioni pe care i-a văzut Taiwan-ul. Agenții Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea și Alex Abagiu și Radu trebuie să ducă un colet dintr-un loc în altul, timp în care au de deslușit indicii importante pentru cursă.

Cele trei echipe care luptă pentru un loc în finala sezonul 3 Asia Express, Alex şi Radu, Adda şi Cătălin, Speak şi Ştefania, trebuie să se transforme în adevărați detectivi, pentru a desluşi toate indiciile plasate de Gina pe Drumul Comorilor.

Fiecare cuplu de vedete a ajuns în fața unui "vrăjitor" care i-a studiat, i-a servit cu un ceai și le-a înmânat o cutie care trebuie să ajungă o o anumită persoană. Ceaiul a lăsat loc de speculații, așa că Speak și Ștefania s-au pus pe făcut teorii ale conspirațiilor.

"Dacă e vreun ceai al adevărului? Dacă ne trezim legați și puși să spunem adevărul?", se întreabă Speak, în timp ce Ștefania s-a speriat ușor de atitudinea omului: "Se holba efectiv la noi!".

Citește și: A spus „DA”! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Din Adda și Cătălin nu s-au lăsat mai prejos și au întărit așa zisele teorii ale conspirației: " Sigur ne-a pus ceva în ceai!" Așa să fie?

Trei echipe semifinaliste au îndurat ploi și frig în Taiwan pentru un loc în finala Asia Express

Taiwanul le-a pregătit una dintre cele mai grele curse de până acum. Pe lângă dificultatea misiunilor, a fost o zi cu ploaie torenţială, care nu s-a oprit nici măcar un minut, cu frig şi vânt puternic.

Citește și: Satul Curcubeu, obiectiv spectaculos în Taiwan, îi "ucide"! Radu și Alex Abagiu își aruncă replici dure: "Hai, să nu te apuce mieunatul"

Cine va reuşi să facă faţă acestei provocări ar putea ajunge în finala sezonului 3. Ultima echipă clasată în cursa pentru ultima șansă riscă eliminarea. Ce culoarea va avea ancora, roșie sau verde?

Adda l-a luat la rost pe Catălin: "Băi, așa de chior ești? O să te toc și-o să te fac tocăniță!" Poze cu ei, p... Spioni ca la carte! Adda, Cătălin, Speak, Ștefania, Alex Abagiu și Radu, mai buni ca Tom Cruise în "Misiune Imposib...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x