Antena Căutare

Satul Curcubeu, obiectiv spectaculos în Taiwan, îi "ucide"! Radu și Alex Abagiu își aruncă replici dure: "Azi nu vreau să aud niciun mieunat"

A doua probă din cursa pentru ultima sansă le pune la mare încercare memoria lui Alex Abagiu și Radu, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea, cele trei echipe care luptă pentru un loc în finală. Concurenții Asia Express ajunși până în etapa semifinală a sezonului 3 trebuie să țină minte culorile din Satul Curcubeu, obiectiv principal in Taiwan, și apoi să deseneze două picturi.

Dacă pentru două dintre echipe, care au fete în componență, respectiv Adda și Cătălin și Speak și Ștefania identificarea culorilor nu pare să fie o problemă, Alex Abagiu și Radu au ceva de furcă la această probă.

În încercarea de a reține corect nuanțele pentru a desena mai departe corespunzător cerințelor date de Gina Pistol, Radu și Alex Abagiu își cam pierd cumpătul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ștefania nu vrea nuntă, vrea trofeul Asia Express: "Nu plecăm acasă, inelul meu e norocos astăzi!"​

Concurenții din „Asia Express” ajung în Orașul Curcubeu

Concurenţii ajunși în etapa semifinală a sezonului 3 "Asia Express" sunt în căutarea indiciilor plasate de Gina pe Drumul Comorilor.

Aventura din Taichung, oraş în care se desfăşoară această cursă, îi duce pe Adda și Cătălin și Speak și Ștefania și Alex Abagiu și Radu în locuri spectaculoase, aşa cum este Satul Curcubeu, una dintre principalele atracţii turistice ale Taiwanului.

Trei echipe luptă să ajungă în finală. Ștefania nu vrea nuntă, vrea trofeul Asia Express: "Nu plecăm acasă, inelul ... Adda l-a luat la rost pe Catălin: "Băi, așa de chior ești? O să te toc și-o să te fac tocăniță!" Poze cu ei, p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x