Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

La prima întâlnire cu Andi Burlacul, Bianca Bonef, Andreea Stoica și Oana Barbu au fost invtate pentru o ieșire comună, însă Bianca a avut parte de un moment particular cu bărbatul la care aspiră.

Burlacul 12 martie 2021. Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef Galerie
Bianca și Andi au mers la o întâlnire separată. | Antena 1/ Burlacul

Bianca Bonef are 20 de ani și a venit în emisiunea Burlacul încrezătoare că va reuși să ajungă la inima lui Andi Constantin. Primii pași în decorul de poveste i-a făcut cu multă încredere și eleganță, fapt care l-a făcut pe Burlac să o aleagă în drumul dragostei și să-i ofere un trandafir.

"Îmi plănuisem să vorbesc cu Bianca, mai ales după faza aceea când i-am oferit trandafirul, la Ceremonie și pe fața ei am citit o grimasă", a spus Andi Burlacul.

La întâlnirea cu Andi și celelalte două fete, Bianca a fost distantă și nu a simțit să interacționeze, lucru pe care Andi l-a observat imediat. Și pentru că și-a dorit să o cunoască mai profund, a luat-o separat la o discuție între patru ochi.

Cum a reacționat Andi Burlacul când a aflat jobul Biancăi Bonef

Bianca i-a mărturisit Burlacului că este "dominatoare online", după ce acesta a fost curios să afle cu ce se ocupă tânăra domnișoară. Andi Constantin a avut toată dechiderea să o asculte.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Rodica Budurcă se retrage din emisiunea Burlacul. Motivul pentru care blonda pleacă acasă

Bianca este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună. Cu toate acestea, bruneta din Galați își asumă job-ul pe care îl are și consideră că oricine poate face ceea ce își dorește.

"Sunt dominatoare online. Asta fac momentan. Așa că eu mi-am ales nișa în care e compromisul minim, în care joc efectiv un rol, de care la final mă detașez. Sunt ok cu mine. Sunt ok cu ce fac", mărturisește Bianca Bonef.

La testimoniale Andi Burlacul vorbește despre jobul pe care l-a ales tânăra de 20 de ani: "A fi dominatrix înseamnă să umilești alți oameni. Alți oameni care își doresc lucrul ăsta și te vor recompensa financiar. Trebuie să fii un actor foarte bun ca să vrei să faci chestia asta, daor că e prea real"

Bianca își justifică alegerea jobului de dominatoare online: "Da, îți dai seama. În jobul ăsta, ca toată lumea, nimeni nu se apucă de plăcere. Toată lumea are nevoie de bani", îi spune Burlacului.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Primele tensiuni între Georgeta Catrina și Iulia Cazacu. De ce și-au aruncat replici dure cele două fete

Burlacul scoate în evidență, fără a o judeca pe Bianca, elementele care ar putea să o afecteze pe viitor: "Practic, îți depășești niște bariere, la modul că te vei simți expus, vei fi expus, vei fi văzut, vei face lucruri de natură sexuală pentru a satisface privitorii. În primul rând, îți vinzi corpul, îți vinzi abilitățile de seducție, îți vinzi sexualitatea, sufletul și, cel mai de preț, îți vinzi demnitatea", a mai spus Burlacul.

Cu toate acestea, Andi a deci să-i ofere un trandafir Biancăi ca o siguranță că vor mai avea parte de întâlniri între patru ochi. Burlacul a apreciat sinceritatea, deschiderea și asumarea tinerei brunete motiv pentru care i-a oferit o șansă mai departe.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Deși părea că s-a legat deja o prietenie între unele dintre concurente, tensiunile au apărut

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se luptă pentru a-i atrage atenția lui Andi și pentru a obține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Plicurile roșii aduse de Răzvan Fodor au creat vâlvă între fete. Ce s-a întâmplat... Burlacul 12 martie 2021. Ana Bene, femeia care l-a impresionat pe Andi Constantin cu povestea sa de viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x