Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Ingrediente 4-5 portii de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...
Vineri, 06.10.2017, 16:28Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...
Vineri, 06.10.2017, 16:20O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...
Vineri, 06.10.2017, 15:56Un desert dulce-acrișor, cu multă ciocolată și vișine, căruia cu greu îi reziști. Ingrediente 9 ouă 300 gr zahăr 500 ml lapte 75 gr fîină 50 gr amidon de cartofi 50 gr cacao...
Vineri, 06.10.2017, 15:39Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...
Vineri, 06.10.2017, 10:33Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți, dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...
Vineri, 06.10.2017, 09:51Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...
Vineri, 06.10.2017, 09:27Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.
Vineri, 06.10.2017, 09:23Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...
Vineri, 06.10.2017, 09:08Zuppa inglese este un desert italian tradițional preparat dintr-un pandișpan pufos ca un burete, bine însiropat cu lichior și o cremă clasică de vanilie cu lămâie și ciocolată. Ingrediente Pentru pandișpan: 3...
Vineri, 06.10.2017, 08:40O rețetă italienească de friptură din carne de vițel fraged, scăldată într-un sos cremos de ton, anșoa,capere și alte ingrediente gustoase. Ingrediente 1 kg file de vițel 1 morcov 1 apio 3 - 4 foi de...
Vineri, 06.10.2017, 08:21Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton 2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru 2 linguri...
Joi, 05.10.2017, 07:53Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...
Joi, 05.10.2017, 07:25Simplă și bună, cu o combinație delicioasă de ingrediente, iar porționată pe rotund, va avea un aspect și mai plăcut. Ingrediente 400 g nucă măcinată 2 g sare 6 ouă 500 g mascarpone 400 g ciocolată albă...
Joi, 05.10.2017, 07:08O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...
Miercuri, 04.10.2017, 17:48Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!
Miercuri, 04.10.2017, 15:57Ingrediente 5 buc. piept de rață 400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime 200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...
Miercuri, 04.10.2017, 15:40Toamna, cu darurile ei minunate, ne oferă o largă inspirație în a prepara multitudinea de legume, specifice acestui anotimp, cum ar fi și aceste „Gulii umplute cu carne și sos de mărar”. Ingrediente 4 gulii...
Miercuri, 04.10.2017, 11:58Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...
Miercuri, 04.10.2017, 10:44File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge, o combinație interesantă de ingrediente cu gust pe măsura așteptărilor. Ingrediente 6 fileuri de biban dezosat 100 ml ulei de măsline - sare piper...
Miercuri, 04.10.2017, 09:54Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc 2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...
Miercuri, 04.10.2017, 09:46O mâncare țărănească de praz cu măsline, gătită fix ca-n patria mamă a prazului- Oltenia.
Marti, 03.10.2017, 20:23Ingrediente Cod file 400 g file de cod Piure de mazăre 300 g de mazăre 1/2 ceapă Ulei de măsline extra virgin 250 ml stock de legume 3 frunze de mentă Sare Edammame 200 g fasole edammame...
Marti, 03.10.2017, 20:15Un amestec de brânzeturi dulci și sărate, s-au asortat perfect într-o plăcintă, iar strugurii și nuca au făcut-o de-a dreptul deosebită. Ingrediente 1 pachet foi de placintă mai groase 200 g brânză...
Marti, 03.10.2017, 20:05Dacă ai poftă de o super porție de paste cu sos alb (carbonara), atunci trebuie neapărat să încerci și rețeta noastră, în care am reinventat rețeta originală și am obținut un gust delicios!
Marti, 03.10.2017, 10:20O rețetă inedită de ravioli cu ciocolată în aluat, care n-are cum să nu impresioneze și ca gust și ca aspect. Ingrediente 600 g făină albă 200 g ciocolată neagră 10 ouă 400 g creveți decongelați 4...
Luni, 02.10.2017, 21:53Salata primavera cu viermi de mătase prăjiți, este un preparat inedit, care din punctul de vedere al concurentului ar putea fi o hrană alternativă în viitor, pentru suplimentul de proteine.
Luni, 02.10.2017, 19:07Socăcița Floare Bonțea din satul Marin, județul Sălaj, ne impresionează cu un preparat care se face numai la ea în sat: „Păsulă cu hospă și ciolan afumat”, în traducere, Fasole boabe cu păstăi uscate și ciolan afumat. Este o fasole grasă, specială pentru a se folosi cu păstăi cu tot, întrucât acestea au diverse proprietăți terapeutice.
Luni, 02.10.2017, 18:06A venit toamna şi odată cu ea, gospodinele se întrec în a prepara cea mai bună zacuscă, cele mai aromate compoturi şi murături. Totodată, e şi sezonul vinetelor care pot fi conservate peste iarnă la borcan sau în congelator, astfel încât în sezonul rece să ai posibilitatea de a-i surprinde pe cei dragi cu cea mai bună salată de vinete!
Luni, 02.10.2017, 16:45Pavlova, un desert fabulos și deloc complicat, pe care chiar tu poţi să îl prepari! Pe vremuri, se pregătea în bucătăriile regale, aşa că îi vei răsfăţa pe cei dragi ca pe nişte capete încoronate!...
Duminica, 01.10.2017, 14:50"Strugurele must se face. Şi nouă mustul ne place!" , nu-i aşa? Tocmai de aceea, a1.ro vă prezintă o reţetă foarte simplă!
Duminica, 01.10.2017, 14:12a1.ro îţi prezintă astăzi o variantă rapidă a delicioasei supe de pui! În plus, ai parte şi de un tutorial video, ca treaba în bucătărie să decurgă ca pe roate!
Sambata, 30.09.2017, 18:58Gospodine, gospodine, şi voi tinere copile, aveţi nevoie de o pâine, brânză şi ceapă verde! Vă garantăm că invitaţii vă vor înscrie la "Chefi la cuţite"!Şi nici nu ar avea de ce să nu o facă, pentru că rezultatul culinar e unul de-a dreptul spectaculos!
Vineri, 29.09.2017, 18:12Da, gospodinelor, suntem în plin sezon a „conservelor pentru iarnă”, aşa că a1.ro îţi prezintă o reţetă de varză murată pentru iarnă la butoi, oferită de cea mai bătrână gospodină din Ţinutul Secuiesc! Poţi uita de ea câţiva ani, se va păstra foarte bine!
Vineri, 29.09.2017, 17:40Orice bucătar își dorește să își surprindă mereu apropiații cu rețete spectaculoase, cu care să facă senzație! Așa că Aloshop te provoacă să pregătești o super rețetă de file de somon aromat cu zucchini, totul pregătit în tigaia Regis Stone!
Miercuri, 27.09.2017, 20:31Ingrediente 5 pulpe de pui dezosate 500 g ciuperci albe champignon 100 ml ulei 1 ceapă albă, medie 2-3 căței de usturoi sare și piper, după gust 50 ml vin alb, demisec 500 ml...
Miercuri, 27.09.2017, 12:10Ingrediente 1 kg cartofi 1 kg ciolan afumat, dezosat 2 cepe medii 1 morcov 1 ardei roșu 400 g pastă de roșii 2 căței de usturoi sare piper cimbru boia de ardei 150 ml ulei 1 legătură...
Miercuri, 27.09.2017, 11:19O prezență amuzantă și plină de voioșie, Floricica Dansatoarea a reușit să-i facă să râdă în hohote pe chefi. A plecat împăcată din platoul emisiunii, deși a obținut un singur cuțite, de la Chef Bontea, și nu a mers mai departe.
Miercuri, 27.09.2017, 09:54Ingrediente 1,5 kg fudulii si creste de cocoș sau curcan 300 g faină 3 ouă 2 cepe mari 1 ardei gras roșu 2 castraveți boia dulce sare piper delikat pasta de roșii pastă gulyșs dulce...
Marti, 26.09.2017, 19:22Ingrediente 500 g zahăr tos 1 kg făină 5 ml esență de rom 1 l lapte 100 g cacao 500 g mascarpone 300 ml smântână pentru frișcă 3 plicuri ness 300 g fructe de pădure 100 g amidon...
Marti, 26.09.2017, 19:14Ingrediente 100 g alge wakame 500 g creveți decorticați 1 kg muschiuleț de vită 200 g hribi proaspeți 150 g unt 50 g ardei iute 100 g lime 200 g piper verde, murat 330 ml cognac Zarea 500 ml...
Marti, 26.09.2017, 19:03Ingrediente 8 lipii pentru tortilla...
Marti, 26.09.2017, 19:00Ingrediente 1 kg mușchi de porc 1 kg mălai 1 kg cabanoși afumați 5 ouă 1 kg cartofi albi busuioc uscat oregano uscat cimbru uscat ulei Mod de preparare Se taie carnea...
Marti, 26.09.2017, 18:58Ingrediente 400 g iaurt 400 g smântână 1 ceapă albă 1 ou 1lingură delikat 1 lingură amidon 4 pulpe superioare, de pui sare piper condimente arăbești Mod de preparare Se...
Marti, 26.09.2017, 18:55Ingrediente 100 ml ulei 3 cepe medii 3 morcovi 1 căpățână usturoi 500 g carne tocată, amestec Sare Piper 5 foi de varză murată 200 g costiță afumată 200 ml smântână 1...
Marti, 26.09.2017, 18:52Ingrediente 1 kg de mălai 1,5 l apă 500 g fleică de porc afumată 1 kg brânză de oaie 500 g smântână sare piper Mod de preparare Se pune...
Marti, 26.09.2017, 18:50Ingrediente 5 pere 200 ml vodka 3 lămâi 2 buc. ghimbir proaspăt 50 g gelatină 300 g cafea măcinată 200 g ciocolată neagră 400 ml smântână dulce pentru frișcă...
Marti, 26.09.2017, 18:46Ingrediente 500 ml lapte 3 gălbenușuri 30 g făină 30 g amidon 35 ml fresh de portocale 50 g unt 70 g alune de pădure măcinate 130 g zahăr pudră 2 mere verzi, tari, tăiate rondele 2 batoane de...
Marti, 26.09.2017, 18:42Ingrediente 2 kg mușchi file de porc 300 cafea portoricană 100 ienupăr 100 g zahăr 300 g ardei roșu 1 kg ardei galben 1 kg de mămăligă 500 g unt 100 g ulei de măsline extravirgin 100 g sare...
Marti, 26.09.2017, 18:40Ingrediente 2 buc. dorada de aproximativ 800 g, fiecare 2 portocale 2 grapefruit roz 1 rodie 200 ml ulei de măsline mixt de germeni, pentru decor 100 g sare salată mixtă din baby spanac cu valeriană salsa...
Marti, 26.09.2017, 18:38