Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Ingrediente 4-5 portii  de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...

Vineri, 06.10.2017, 16:28
Pastiţada cu pulpe de pui

Pastiţada cu pulpe de pui

Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...

Vineri, 06.10.2017, 16:20
Pârjoale de pește cu morcoviță

Pârjoale de pește cu morcoviță

O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...

Vineri, 06.10.2017, 15:56
Minitortuleț dulce-acrișor

Minitortuleț dulce-acrișor

Un desert dulce-acrișor, cu multă ciocolată și vișine, căruia cu greu îi reziști. Ingrediente 9  ouă 300 gr zahăr 500 ml  lapte 75 gr  fîină 50 gr amidon de cartofi 50 gr cacao...

Vineri, 06.10.2017, 15:39
Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...

Vineri, 06.10.2017, 10:33
Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți,  dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...

Vineri, 06.10.2017, 09:51
File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...

Vineri, 06.10.2017, 09:27
Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.

Vineri, 06.10.2017, 09:23
Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...

Vineri, 06.10.2017, 09:08
Zuppa inglese, un desert tradițional italian

Zuppa inglese, un desert tradițional italian

Zuppa inglese este un desert italian tradițional preparat dintr-un pandișpan pufos ca un burete, bine însiropat cu lichior și o cremă clasică de vanilie cu lămâie și ciocolată. Ingrediente Pentru pandișpan: 3...

Vineri, 06.10.2017, 08:40
Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conservate

Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conservate

O rețetă italienească de friptură din carne de vițel fraged, scăldată într-un sos cremos de ton, anșoa,capere și alte ingrediente gustoase. Ingrediente 1 kg file de vițel  1 morcov 1 apio 3 - 4 foi de...

Vineri, 06.10.2017, 08:21
Tartar de somon, ton și avocado

Tartar de somon, ton și avocado

Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton  2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru  2 linguri...

Joi, 05.10.2017, 07:53
Pui cu sos de gorgonzola

Pui cu sos de gorgonzola

Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...

Joi, 05.10.2017, 07:25
Prăjitura Mini Dacquoise cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Prăjitura Mini Dacquoise cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Simplă și bună, cu o combinație delicioasă de ingrediente, iar porționată pe rotund, va avea un aspect și mai plăcut. Ingrediente 400 g nucă măcinată 2 g sare 6 ouă 500 g mascarpone 400 g ciocolată albă...

Joi, 05.10.2017, 07:08
Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai

Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai

O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...

Miercuri, 04.10.2017, 17:48
Cum faci cel mai fraged și gustos cotlet de porc, în doar câțiva pași! Orice mofturos o să fie cucerit de gustul acestui preparat!

Cum faci cel mai fraged și gustos cotlet de porc, în doar câțiva pași! Orice mofturos o să fie cucerit de gustul acestui preparat!

Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!

Miercuri, 04.10.2017, 15:57
Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Ingrediente 5 buc. piept de rață  400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime  200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...

Miercuri, 04.10.2017, 15:40
Gulii umplute cu carne și sos de mărar

Gulii umplute cu carne și sos de mărar

Toamna, cu darurile ei minunate, ne oferă o largă inspirație în a prepara multitudinea de legume, specifice acestui anotimp, cum ar fi și aceste „Gulii umplute cu carne și sos de mărar”. Ingrediente 4 gulii...

Miercuri, 04.10.2017, 11:58
Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...

Miercuri, 04.10.2017, 10:44
File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge

File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge

File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge, o combinație interesantă de ingrediente cu gust pe măsura așteptărilor. Ingrediente 6 fileuri de biban dezosat 100 ml ulei de măsline - sare piper...

Miercuri, 04.10.2017, 09:54
Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc  2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...

Miercuri, 04.10.2017, 09:46
Tocăniță de praz oltenească

Tocăniță de praz oltenească

O mâncare țărănească de praz cu măsline, gătită fix ca-n patria mamă a prazului- Oltenia.

Marti, 03.10.2017, 20:23
Cod alb la cuptor cu baby dovlecel la gratar, edammame și piure de mazare

Cod alb la cuptor cu baby dovlecel la gratar, edammame și piure de mazare

Ingrediente Cod file 400 g file de cod Piure de mazăre 300 g de mazăre 1/2 ceapă Ulei de măsline extra virgin 250 ml stock de legume 3 frunze de mentă Sare Edammame 200 g fasole edammame...

Marti, 03.10.2017, 20:15
Plăcintă cu brânză, o rețetă reinterpretată cu mix de brânzeturi și struguri

Plăcintă cu brânză, o rețetă reinterpretată cu mix de brânzeturi și struguri

Un amestec de brânzeturi dulci și sărate, s-au asortat perfect într-o plăcintă, iar strugurii și nuca au făcut-o de-a dreptul deosebită.  Ingrediente 1 pachet foi de placintă mai groase 200 g brânză...

Marti, 03.10.2017, 20:05
Paste cu sos alb, gata în doar 15 minute! Noi am găsit cea mai gustoasă și rapidă rețetă din lume!

Paste cu sos alb, gata în doar 15 minute! Noi am găsit cea mai gustoasă și rapidă rețetă din lume!

Dacă ai poftă de o super porție de paste cu sos alb (carbonara), atunci trebuie neapărat să încerci și rețeta noastră, în care am reinventat rețeta originală și am obținut un gust delicios!

Marti, 03.10.2017, 10:20
Ravioli de ciocolată cu creveți și roșii cherry

Ravioli de ciocolată cu creveți și roșii cherry

O rețetă inedită de ravioli cu ciocolată în aluat, care n-are cum să nu impresioneze și ca gust și ca aspect. Ingrediente 600 g făină albă 200 g ciocolată neagră 10 ouă 400 g creveți decongelați 4...

Luni, 02.10.2017, 21:53
Salată primavera cu  viermi de mătase prăjiți

Salată primavera cu viermi de mătase prăjiți

Salata primavera cu viermi de mătase prăjiți, este un preparat inedit, care din punctul de vedere al concurentului ar putea fi o hrană alternativă în viitor, pentru suplimentul de proteine.

Luni, 02.10.2017, 19:07
Păsulă cu hospă și ciolan afumat, o mâncare tradițională de la socăcița Floare Bonțe din satul Marin, județul Sălaj

Păsulă cu hospă și ciolan afumat, o mâncare tradițională de la socăcița Floare Bonțe din satul Marin, județul Sălaj

Socăcița Floare Bonțea din satul Marin, județul Sălaj, ne impresionează cu un preparat care se face numai la ea în sat: „Păsulă cu hospă și ciolan afumat”, în traducere, Fasole boabe cu păstăi uscate și ciolan afumat. Este o fasole grasă, specială pentru a se folosi cu păstăi cu tot, întrucât acestea au diverse proprietăți terapeutice.

Luni, 02.10.2017, 18:06
Greşeala pe care o fac toate gospodinele când prepară salata de vinete! Cu acest truc, până şi vecinele te vor invidia că-ţi iese atât de bine!

Greşeala pe care o fac toate gospodinele când prepară salata de vinete! Cu acest truc, până şi vecinele te vor invidia că-ţi iese atât de bine!

A venit toamna şi odată cu ea, gospodinele se întrec în a prepara cea mai bună zacuscă, cele mai aromate compoturi şi murături. Totodată, e şi sezonul vinetelor care pot fi conservate peste iarnă la borcan sau în congelator, astfel încât în sezonul rece să ai posibilitatea de a-i surprinde pe cei dragi cu cea mai bună salată de vinete!

Luni, 02.10.2017, 16:45
Prăjitura Pavlova, un desert fabulos și deloc complicat! Pe vremuri, se pregătea în bucătăriile regale!

Prăjitura Pavlova, un desert fabulos și deloc complicat! Pe vremuri, se pregătea în bucătăriile regale!

Pavlova, un desert fabulos și deloc complicat, pe care chiar tu poţi să îl prepari! Pe vremuri, se pregătea în bucătăriile regale, aşa că îi vei răsfăţa pe cei dragi ca pe nişte capete încoronate!...

Duminica, 01.10.2017, 14:50
"Strugurele must se face. Şi nouă mustul ne place!" Cea mai simplă reţetă, ca acasă, la bunica din Cotnari!

"Strugurele must se face. Şi nouă mustul ne place!" Cea mai simplă reţetă, ca acasă, la bunica din Cotnari!

"Strugurele must se face. Şi nouă mustul ne place!" , nu-i aşa? Tocmai de aceea, a1.ro vă prezintă o reţetă foarte simplă!

Duminica, 01.10.2017, 14:12
Cum pregăteşti în numai câteva minute cea mai bună supă de pui! E toamnă, e frig,...e vremea perfectă să-ţi răsfeţi partenerul! VIDEO

Cum pregăteşti în numai câteva minute cea mai bună supă de pui! E toamnă, e frig,...e vremea perfectă să-ţi răsfeţi partenerul! VIDEO

a1.ro îţi prezintă astăzi o variantă rapidă a delicioasei supe de pui! În plus, ai parte şi de un tutorial video, ca treaba în bucătărie să decurgă ca pe roate!

Sambata, 30.09.2017, 18:58
Gospodine, gospodine, şi voi tinere copile, aveţi nevoie de o pâine, brânză şi ceapă verde! Vă garantăm că invitaţii vă vor înscrie la "Chefi la cuţite"!

Gospodine, gospodine, şi voi tinere copile, aveţi nevoie de o pâine, brânză şi ceapă verde! Vă garantăm că invitaţii vă vor înscrie la "Chefi la cuţite"!

Gospodine, gospodine, şi voi tinere copile, aveţi nevoie de o pâine, brânză şi ceapă verde! Vă garantăm că invitaţii vă vor înscrie la "Chefi la cuţite"!Şi nici nu ar avea de ce să nu o facă, pentru că rezultatul culinar e unul de-a dreptul spectaculos!

Vineri, 29.09.2017, 18:12
Varză murată pentru iarnă la butoi! O reţetă a celei mai bătrâne gospodine din Ţinutul Secuiesc!

Varză murată pentru iarnă la butoi! O reţetă a celei mai bătrâne gospodine din Ţinutul Secuiesc!

Da, gospodinelor, suntem în plin sezon a „conservelor pentru iarnă”, aşa că a1.ro îţi prezintă o reţetă de varză murată pentru iarnă la butoi, oferită de cea mai bătrână gospodină din Ţinutul Secuiesc! Poţi uita de ea câţiva ani, se va păstra foarte bine!

Vineri, 29.09.2017, 17:40
File de somon cu zucchini aromat, o rețetă ușor de preparat! Regis Stone te provoacă să gătești minunății culinare în doar câteva minute!

File de somon cu zucchini aromat, o rețetă ușor de preparat! Regis Stone te provoacă să gătești minunății culinare în doar câteva minute!

Orice bucătar își dorește să își surprindă mereu apropiații cu rețete spectaculoase, cu care să facă senzație! Așa că Aloshop te provoacă să pregătești o super rețetă de file de somon aromat cu zucchini, totul pregătit în tigaia Regis Stone!

Miercuri, 27.09.2017, 20:31
Pui cu smântână și ciuperci

Pui cu smântână și ciuperci

Ingrediente 5 pulpe de pui dezosate  500 g ciuperci albe champignon  100 ml ulei 1 ceapă albă, medie 2-3 căței de usturoi sare și piper, după gust 50 ml vin alb, demisec  500 ml...

Miercuri, 27.09.2017, 12:10
Mâncare de cartofi cu ciolan afumat și salată verde

Mâncare de cartofi cu ciolan afumat și salată verde

Ingrediente 1 kg cartofi 1 kg ciolan afumat, dezosat 2 cepe medii 1 morcov 1 ardei roșu 400 g pastă de roșii 2 căței de usturoi sare piper cimbru boia de ardei 150 ml ulei 1 legătură...

Miercuri, 27.09.2017, 11:19
Tocănița de cartofi cu ciolan afumat a Floricicăi Dansatoarea. Secretul rețetei ”ca la mama acasă”!

Tocănița de cartofi cu ciolan afumat a Floricicăi Dansatoarea. Secretul rețetei ”ca la mama acasă”!

O prezență amuzantă și plină de voioșie, Floricica Dansatoarea a reușit să-i facă să râdă în hohote pe chefi. A plecat împăcată din platoul emisiunii, deși a obținut un singur cuțite, de la Chef Bontea, și nu a mers mai departe.

Miercuri, 27.09.2017, 09:54
Papricaș din puterea cocoșului cu găluscuțe și salată de castraveți

Papricaș din puterea cocoșului cu găluscuțe și salată de castraveți

Ingrediente 1,5 kg fudulii si creste de cocoș sau curcan 300 g faină 3 ouă 2 cepe mari 1 ardei gras roșu 2 castraveți boia dulce sare piper delikat pasta de roșii pastă gulyșs dulce...

Marti, 26.09.2017, 19:22
Clătite cu mascarpone, sos din fructe de pădure și budincă de vanilie

Clătite cu mascarpone, sos din fructe de pădure și budincă de vanilie

Ingrediente 500 g zahăr tos 1 kg făină 5 ml esență de rom 1 l lapte 100 g cacao 500 g mascarpone 300 ml smântână pentru frișcă 3 plicuri ness 300 g fructe de pădure 100 g amidon...

Marti, 26.09.2017, 19:14
Mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți

Mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți

Ingrediente 100 g alge wakame 500 g creveți decorticați 1 kg muschiuleț de vită 200 g hribi proaspeți 150 g unt 50 g ardei iute 100 g lime 200 g piper verde, murat 330 ml cognac Zarea 500 ml...

Marti, 26.09.2017, 19:03
Enchiladas

Enchiladas

Ingrediente 8 lipii pentru tortilla...

Marti, 26.09.2017, 19:00
Tochitură cu mămăligă de cartofi

Tochitură cu mămăligă de cartofi

Ingrediente 1 kg mușchi de  porc 1 kg mălai 1 kg cabanoși afumați 5 ouă 1 kg cartofi albi  busuioc uscat  oregano uscat cimbru uscat ulei Mod de preparare Se taie carnea...

Marti, 26.09.2017, 18:58
Sacrie - Supă cu iaurt, smântână și pui

Sacrie - Supă cu iaurt, smântână și pui

Ingrediente 400 g iaurt 400 g smântână 1 ceapă albă 1 ou 1lingură delikat 1 lingură amidon 4 pulpe superioare, de pui sare piper condimente arăbești Mod de preparare Se...

Marti, 26.09.2017, 18:55
Sărmăluțe crocante în foietaj

Sărmăluțe crocante în foietaj

Ingrediente 100 ml ulei 3 cepe medii 3 morcovi 1 căpățână usturoi 500 g carne tocată, amestec Sare Piper 5 foi de varză murată 200 g costiță afumată 200 ml smântână 1...

Marti, 26.09.2017, 18:52
Pături cu brânză

Pături cu brânză

Ingrediente 1 kg de mălai   1,5 l apă   500 g fleică de porc afumată   1 kg brânză de oaie  500 g smântână   sare   piper Mod de preparare Se pune...

Marti, 26.09.2017, 18:50
Pară cu mousse de cafea și ciocolată

Pară cu mousse de cafea și ciocolată

Ingrediente 5 pere  200 ml vodka  3 lămâi 2 buc. ghimbir proaspăt 50 g gelatină 300 g  cafea măcinată  200 g ciocolată neagră 400 ml smântână dulce pentru frișcă...

Marti, 26.09.2017, 18:46
Noisette cu fructe de pădure, creme patissiere și foi de trabuc

Noisette cu fructe de pădure, creme patissiere și foi de trabuc

Ingrediente 500 ml lapte 3 gălbenușuri 30 g făină 30 g amidon 35 ml fresh de portocale 50 g unt 70 g alune de pădure măcinate 130 g zahăr pudră 2 mere verzi, tari, tăiate rondele 2 batoane de...

Marti, 26.09.2017, 18:42
Mușchi de porc în crustă de cafea

Mușchi de porc în crustă de cafea

Ingrediente 2 kg mușchi file de porc 300 cafea portoricană 100 ienupăr 100 g zahăr 300 g ardei roșu 1 kg ardei galben 1 kg de mămăligă 500 g unt 100 g ulei de măsline extravirgin 100 g sare...

Marti, 26.09.2017, 18:40
Dorada la cuptor cu citrice

Dorada la cuptor cu citrice

Ingrediente 2 buc. dorada de aproximativ 800 g, fiecare 2 portocale 2 grapefruit roz 1 rodie 200 ml ulei de măsline mixt de germeni, pentru decor 100 g sare salată mixtă din baby spanac cu valeriană salsa...

Marti, 26.09.2017, 18:38
x