Antena Căutare

Adina Lavinia Szekely, cadouri „periculoase” pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Ce le-a oferit

După ce a pregătit o rețetă portugheză de pește cod, Adina Lavinia Szekely a așteptat verdictul dat de cei trei jurați, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Adina Lavinia Szekely, cadouri „periculoase” pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Ce le-a oferit Galerie
Adina Lavinia Szekely la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Adina Lavinia Szekely a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de bacalhau, adică o mâncare portugheză pe bază de pește cod.

Plină de încredere și extrem de atentă la fiecare detaliu al mâncării sale, aceasta a povestit cum a ajuns să se stabilească în Portugalia, acum 16 ani, totul dintr-o pură întâmplare!

Adina Lavinia Szekely, cadouri speciale pentru jurații Chefi la cuțite

Am mai aflat despre Adina Lavinia Szekely că prima oară a lucrat la cules roșiile dintr-o seră, dar destinul a avut alte planuri pe ea și în scurt timp a ajuns să gătească pentru figuri celebre din Monaco, Anglia și alte țări.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

„Pentru mine, chefii bucătari sunt alchimiști. Nu oricine poate să pregătească un preparat fin și bun”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit rețeta aleasă pentru „Chefi la cuțite”.

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

După ce au degustat din farfurie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au cunoscut-o pe concurentă. Și spre surpriza acestora, concurenta a venit cu niște cadouri speciale pentru cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite”!

A urmat un dialog savuros între Adina Lavinia Szekely și cei trei jurați, iar la final, verdictul a adus o doză de bucurie pentru concurentă! Aceasta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cum a ajuns Adina Lavinia Szekely de la „Chefi la cuțite” de la cules de roșii la gătit pentru spuma din Monaco... Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x