Antena Căutare

Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite”

În ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, celebra actriță Adriana Trandafir a decis să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu o rețetă specială de ciorbă!

Adriana Trandafir a dezvăluit ce legături neștiute există între ea și jurații „Chefi la cuțite” Galerie
Adriana Trandafir a făcut senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Extrem de încântată de faptul că a intrat în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, îndrăgita actriță Adriana Trandafir a decis să pregătească o ciorbă de lobodă cu ștevie, servită cu mămăligă și ardei iute.

Concurenta a fost atentă nu doar la gust și la ingredientele folosite, ci și la prezentarea. Aceasta a adus și țuică, dar și linguri de lemn, pentru ca rețeta aleasă să fie autentică din toate punctele de vedere!

Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea Chefi la cuțite

„Este o provocare și pentru mine, dar și pentru ei”, a mărturisit Adriana Trandafir, mulțumită de modul în care i-a ieșit rețeta și dornică să arate că și o rețetă tradițională din bucătăria românească poate face senzație la „Chefi la cuțite”.

citește și: Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat atent preparatul.

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

Au încercat aceștia să ghicească cine a gătit ciorba de lobodă cu ștevie, dar nu au reușit. Un moment de senzație a fost atunci când ușile s-au deschis și celebra actriță Adriana Trandafir și-a făcut apariția în platou, în cel mai savuros mod posibil!

citește și: Liliana Maria Haldea, poveste emoționantă de viață la „Chefi la cuțite”! „Am făcut accident înainte de emisiune”

Un detaliu surprinzător a fost atunci când concurenta a dezvăluit ce afinități și legături există între familia sa și cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”! Pentru preparatul ales, Adriana Trandafir a primit un verdict pe măsură!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoși... Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x