Antena Căutare

Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite”

Extrem de emoționată, Alexandra Cătineanu a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are talent inclusiv la gătit!

Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite” Galerie
Alexandra Cătineanu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a povestit în ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” faptul că face make up și este într-o companie de travel.

Practic, tânăra călătorește, testează un produs și apoi povestește apropiaților, pentru a-i convinge că merită să intre în respectiva companie.

Alexandra Cătineanu a pregătit o rețetă inedită de pizza la emisiunea Chefi la cuțite

Acum, după ce a călătorit în numeroase țări și a făcut și cursuri de make up, Alexandra Cătineanu își dorește să facă și altceva, motiv pentru care a decis să participe la emisiunea „Chefi la cuțite”, cu o rețetă specială de pizza!

citește și: Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești”

Încrezătoare în forțele sale, concurenta a sperat că blatul de conopidă îi va aduce un verdict bun din partea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit o surpriză de zile mari!

Se pare că pizza cu blat de conopidă i-a cam intrigat pe cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” și între ei s-au născut numeroase discuții!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

„Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”... Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x