Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu decide la cine merge amuleta 23 de la „Chefi la cuțite”! „Vreau să fie clar”

Pentru penultima amuletă din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cel care va face degustarea și jurizarea este unicul și inegalabilul Cătălin Scărlătescu!

Cătălin Scărlătescu decide la cine merge amuleta 23 de la „Chefi la cuțite”! „Vreau să fie clar”
Gina Pistol și Florin Dumitrescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că, de data aceasta, cel care va face degustarea și implicit jurizarea pentru amuletă este chiar Cătălin Scărlătescu!

Vă reamintim că, în ediția trecută, Sorin Bontea a decis că preparatul lui Florin Dumitrescu merită amuleta. Acum este rândul lui Scărlătescu să acorde penultima amuletă!

Cătălin Scărlătescu decide cine câștigă amuleta 23 de la Chefi la cuțite

În această ediție, bucătarii trebuie să pregătească rețete pe bază de carne de rață! Tema a părut să fie pe placul celor trei titani ai bucătăriei, semn că fiecare are deja o rețetă în minte.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

„O să fac ceva ce este clar pe gustul lui Scărlătescu”, a dezvăluit Sorin Bontea, semn că are de gând să folosească ceea ce știe despre amicul său pentru a avea șanse în plus la jurizare!

citește și: Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

„Vreau să fie clar, nu voi juriza excluzând farfuria mea și potențialul ei”, a mărturisit juratul din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Judecând după faputl că Florin Dumitrescu este un adevărat expert în materie de foie gras (adică ficat de rață sau gâscă) putem deduce faptul că bătălia o să fie una extrem de strânsă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ștefan Pascal a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Munca din bucătărie e mai grea decât cea pe șantier”... Detalii neștiute despre Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”! Ce fel de om este, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x