Antena Căutare

Ce a publicat Florin Dumitrescu pe Internet, după ce a folosit amuleta pentru Alexandru Bunea. Mesajul la care puțini se așteptau

Chef Florin Dumitrescu a făcut o postare neașteptată, după ce l-a salvat pe Alexandru Bunea de la eliminare cu o amuletă puternică. Juratul Chefi la cuțite a transmis în mediul online un mesaj la care puțini se așteptau.

Colaj cu Florin Dumitrescu și echipa magenta pe platoul de filmare Galerie
Chef Florin Dumitrescu a făcut o postare neașteptată, după ce l-a salvat pe Alexandru Bunea de la eliminare cu o amuletă puternică | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o situație neașteptată în ediția 22 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 8 octombrie 2023. Alexandru Bunea a fost la un pas de eliminare, însă chef Florin Dumitrescu și-a folosit o amuletă pentru el.

Proba de la duel a pus la încercare concurenții. De data aceasta, toate cele trei echipe au intrat la proba individuală. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu a ales doar jumătate de concurenți cu care să meargă în luptă.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu, surprins cu lacrimi în ochi la jurizare: „E prima data când…”

Și eliminarea a fost plină de surprize. Ultimii trei concurenți care au așteptat cu emoții să afle dacă intră sau nu în bucătăria show-ului culinar au fost Raluca Hulubei din echipa turcoaz, aka "Saint-Tropez", Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie.

Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după ce l-a salvat pe Alexandru Bunea de la eliminare în sezonul 12 Chefi la cuțite

Alexandru Bunea a obținut cel mai mic punctaj cu farfuria sa în ediția 22 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 8 octombrie 2023. Așadar, concurentul din echipa magenta a fost la un pas de eliminare.

Tânărul ar fi trebuit să plece acasă dacă chef Florin Dumitrescu nu ar fi folosit amuleta care l-a salvat. Juratul s-a decis să-i mai acorde o șansă lui Alexandru Bunea pentru a ține echipa unită până în ultima etapă a competiției.

La scurt timp de la difuzarea emisiunii pe micile ecrane ale publicului, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat pe contul de Instagram despre gestul său spectaculos.

Citește și: Ce a promis Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite după ce a fost salvat de la eliminare: „Am avut o seară proastă”

„Alex Bunea în ipostaza lui bună... pentru că în seara asta n-a prea fost în formă. Aş fi vrut să folosesc amuleta salvatoare mai târziu, dar e esențial să ținem cât mai unită echipa. Alex rămâne alături de noi, iar Magenta Regală merge înainte 💥”, a scris juratul Chefi la cuțite în dreptul unei poze cu echipa lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Florin Dumitrescu a generat mai bine de 4 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea fanilor.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Răsturnare de situație la eliminare. Cine a fost salvat de la eliminare... Ce a promis Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite după ce a fost salvat de la eliminare: „Am avut o seară proastă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x