Antena Căutare

Ce a promis Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite după ce a fost salvat de la eliminare: „Am avut o seară proastă”

Alexandru Bunea a publicat un scurt mesaj pe rețelele sociale, imediat după ce pe Antena 1 au fost difuzate imaginile cu seara în care Florin Dumitrescu a folosit o amuletă pentru a-l salva de la eliminarea de la Chefi la cuțite.

Colaj cu Alexandru Bunea la Chefi la cuțite Galerie
Alexandru Bunea a publicat un scurt mesaj pe rețelele sociale, imediat după ce pe Antena 1 au fost difuzate imaginile cu seara în care Florin Dumitrescu a folosit o amuletă pentru a-l salva de la eliminarea de la Chefi la cuțite. | Antena 1

Alex Bunea a postat pe Instagram un mesaj prin care i-a mulțumit lui Florin Dumitrescu pentru șansa de a rămâne în joc și i-a promis că va lupta în continuare, în ciuda serii proaste care i-ar fi putut aduce eliminarea.

„Am avut o seară proastă, dar în continuare vă puteți baza pe mine! O să ies la luptă de câte ori o să fie nevoie! De-asta am venit! Să lupt! Mulțumesc pentru șansa de a rămâne în joc”, a scris Alexandru Bunea pe trețelele soiale, la scurt timp după ce la TV au fost difuzate imaginile cu ediția de Chefi la cuțite în are ar fi putut fi eliminat.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Alexandru Bunea i-a surprins pe chefi cu povestea lui de campion. Ce a dezvăluit Sorin Bontea

Ce a promis Alex Bunea după ce Florin Dumitrescu l-a salvat de la eliminare, în ediția de pe 8 octombrie 2023 de Chefi la cuțite

Mesajul lui Alexandru Bunea vine în contextul în care Florin Dumitrescu a explicat că a dori să țină echipa unită și a folosit amuleta salvatoare pentru Alex, chiar dacă și-ar fi dorit să o poată folosi mai târziu în competiție.

În ediția de Chefi la cuțite de pe 8 octombrie 2023 momentul eliminării a avut o răsturnare de situație. După un battle care s-a soldat cu o remiză ( 5 puncte echipa lui Sorin Bontea, 5 puncte echipa lui Florin Dumitrescu, 1 punct echipa lui Cătălin Scărlătescu), liderul echipei magenta, chef Dumitrescu, și-a trimis în „luptă” artileria grea. Janni, Horia și Alex au făcut un pas în față și au intrat la duel, însă rezultatul a fost unul car el-a surprins neplăcut pe chef Florin Dumitrescu.

La proba produselor bio, Alexandru Bunea a gătit cu un mix de alune și stafide o chiftea uscată, care nu a fost deloc pe placul celor 3 chefi și care a fost punctată cu 7, cel mai mic punctaj.

Florin Dumitrescu s-a gândit puțin, iar apoi a scos amuleta salvatoare, întrebându-i pe membrii echipei dacă sunt de acord ca Alex să primească amuleta.

Alexandru Bunea a fost salvat de la eliminare, spre bucuria colegilor de echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu, surprins cu lacrimi în ochi la jurizare: „E prima data când…”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce a publicat Florin Dumitrescu pe Internet, după ce a folosit amuleta pentru Alexandru Bunea. Mesajul la care puțini se... Concurent salvat de la eliminare la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider de audienţă. Chef Dumitrescu şi-a folosit amule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x