Antena Căutare

Ce au pățit concurenții în timpul unui duel de la Chefi la cuțite sezonul 12! Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

În timpul unui duel de la Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții au trecut printr-o situație neașteptată. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat.

colaj foto cu concurenti de la chefi la cutite sezonul 12 si poza cu raluca hulubei si nadd hu Galerie
Concurenții au avut parte de o surpriză la unul dintre duelurile de la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

În sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, chiar în timpul unui duel, concurenții au trecut printr-o situație neașteptată. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat.

Ce au pățit concurenții în timpul unui duel de la Chefi la cuțite sezonul 12

Într-una dintre edițiile emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții care au intrat la duel au avut parte de o situație complet neașteptată.

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că sub fiecare cloș se află un ingredient și un soi de vin de la Domeniile Cuza. Inițial, mulți s-au îngrijorat pentru această probă cu pairing, însă ulterior ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Citește și: Surpriza trăită de Mohannad Zaid (Habibi) atunci când Irina Fodor a ridicat cloșurile! Ce au surprins camerele de filmat

La scurt timp după ce s-au apucat de gătit, concurenții au realizat faptul că lucrurile nu sunt chiar atât de dificile precum se așteptau. Motivul? Vinul de la Domeniile Cuza a făcut ca rețeta să se facă aproape de la sine. Bogat în arome, acesta a completat perfect ingredientul primit și i-a pus mai mult în valoare gustul.

Citește și: Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a întâmplat în bucătărie

Când ai cele mai bune ingrediente la îndemână, reușita unei rețete este garantată și de asta s-au convins și concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, în fiecare battle și în fiecare duel din emisiunea de la Antena 1.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Surpriza trăită de Mohannad Zaid (Habibi) atunci când Irina Fodor a ridicat cloșurile! Ce au surprins camerele de filmat... Ce ingredient au folosit concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12 pentru a da un plus de savoare preparatelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x