Antena Căutare

Surpriza trăită de Mohannad Zaid (Habibi) atunci când Irina Fodor a ridicat cloșurile! Ce au surprins camerele de filmat

La unul dintre dueluri, Irina Fodor a ridicat cloșurile și a dezvăluit ce ingrediente a pregătit pentru probă. Acesta a fost momentul în care Mohannad Zaid (Habibi) a făcut ochii mari.

colaj foto cu irina fodor si concurenti de la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Concurenții au avut parte de o surpriză când Irina Fodor a ridicat cloșurile, la unul dintre dueluri | Antena 1

Într-una dintre edițiile emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Irina Fodor a pregătit cloșuri cu diferite ingrediente, însă surpriza a fost mare pentru Mohannad Zaid (Habibi) atunci când cloșurile s-au ridicat.

Ce surpriză a avut Mohannad Zaid (Habibi) atunci când Irina Fodor a ridicat cloșurile, la o probă de duel de la Chefi la cuțite sezonul 12

Nu mai este o noutate faptul că duelurile de la Chefi la cuțite sunt o adevărată provocare pentru oricare dintre concurenți, fiindcă este nevoie nu doar de pricepere, ci și de imaginație pentru a obține un preparat cu totul și cu totul special.

De data aceasta, la una dintre probele individuale, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că a pregătit o probă de pairing.

Citește și: Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a întâmplat în bucătărie

Sub fiecare cloș se afla un ingredient și cu un vin potrivit, de la Domeniile Cuza. Mohannad Zaid (Habibi) a fost luat prin surprindere, fiindcă el nu consumă în mod obișnuit alcool. Totuși, concurentul și-a dat silința să gătească un preparat cât mai gustos și aspectuos.

Citește și: Irina Fodor, surpriză pentru chefi la jocul de amuletă. Ce se ascunde sub pânza neagră: „N-am vrut să vă țin în suspans!”

Fiindcă a folosit vinul de la Domeniile Cuza, gustul obținut a fost unul bun, lucru confirmat de colegul de banc. Indiferent de rețeta aleasă, vinurile de la Domeniile Cuza aduc un plus de savoare.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a întâmplat în bucătăr... Ce au pățit concurenții în timpul unui duel de la Chefi la cuțite sezonul 12! Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x