Antena Căutare

Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a întâmplat în bucătărie

În timpul diferitelor battle-uri de la Chefi la cuțite sezonul 12, ceva surprinzător s-a întâmplat cu concurenții din cele trei echipe.

colaj foto cu concurenti de al chefi la cutite sezonul 6 si sigla domeniile cuza Galerie
Confruntările culinare de la Chefi la cuțite au testat limitele concurenților | Antena 1

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite a adus un carusel palpitant de situații neprevăzute, confruntări culinare spectaculoase, porții duble de emoție și dueluri „la cuțite”. În timpul probelor, concurenții au trecut prin situații surprinzătoare.

Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12

La Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei echipe au avut parte de numeroase battle-uri cu teme de gătit surprinzătoare, căci Irina Fodor a „condimentat” mereu probele cu tot felul de cerințe menite să testeze din plin priceperea celor trei echipe. Pe lângă ingredientele proaspete din cămară, vinurile de la Domeniile Cuza au conferit un plus de savoare preparatelor.

Citește și: Irina Fodor, surpriză pentru chefi la jocul de amuletă. Ce se ascunde sub pânza neagră: „N-am vrut să vă țin în suspans!”

În fiecare battle, concurenții și-au testat limitele și au fost nevoiți să le depășească, fiindcă fiecare dintre cei trei chefi a avut cerințe tot mai mare de la fiecare membru al echipei sale.

Probele au fost nu doar simple provocări de echipă, ci și lecții individuale importante. Nu puțini au fost cei care au spus că au avut de învățat enorm de multe lucruri în timpul battle-urilor și al duelurilor.

Pe lângă sfaturile primite, un alt ajutor de nădejde în bucătărie au fost vinurile de la Domeniile Cuza. Orice rețetă merge servită cu o băutură care o completează perfect, iar cei de la Domeniile Cuza au câte un soi potrivit pentru orice rețetă de la Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Zaid Mohannad (Habibi) despre experiența Chefi la cuți... Surpriza trăită de Mohannad Zaid (Habibi) atunci când Irina Fodor a ridicat cloșurile! Ce au surprins camerele de filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie înduioșătoarea. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, fapt pentru care internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă ce mai postează aceasta.

Marti, 21.11.2023, 14:54
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a decis să îi ajute, la unul dintre battle-uri. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit toți despre ce este vorba.

Marti, 21.11.2023, 08:08
Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8 și-a luat prin surprindere fanii cu nu anunț neașteptat. Tânărul a decis să își deschidă o nouă afacere, într-un domeniu complet diferit față de cel gastronomic. Iată cu ce se ocupă acum!

Vineri, 17.11.2023, 12:28
Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a oferit un interviu în exclusivitate. Cum i s-a schimbat viața în urma show-ului culinar și ce decizie uriașă a luat pentru viitorul carierei sale de chef.

Joi, 16.11.2023, 14:06
Ultimele știri
x