Antena Căutare

Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a întâmplat în bucătărie

În timpul diferitelor battle-uri de la Chefi la cuțite sezonul 12, ceva surprinzător s-a întâmplat cu concurenții din cele trei echipe.

colaj foto cu concurenti de al chefi la cutite sezonul 6 si sigla domeniile cuza Galerie
Confruntările culinare de la Chefi la cuțite au testat limitele concurenților | Antena 1

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite a adus un carusel palpitant de situații neprevăzute, confruntări culinare spectaculoase, porții duble de emoție și dueluri „la cuțite”. În timpul probelor, concurenții au trecut prin situații surprinzătoare.

Ce au pățit concurenții, în timpul confruntărilor culinare de la Chefi la cuțite sezonul 12

La Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei echipe au avut parte de numeroase battle-uri cu teme de gătit surprinzătoare, căci Irina Fodor a „condimentat” mereu probele cu tot felul de cerințe menite să testeze din plin priceperea celor trei echipe. Pe lângă ingredientele proaspete din cămară, vinurile de la Domeniile Cuza au conferit un plus de savoare preparatelor.

Citește și: Irina Fodor, surpriză pentru chefi la jocul de amuletă. Ce se ascunde sub pânza neagră: „N-am vrut să vă țin în suspans!”

În fiecare battle, concurenții și-au testat limitele și au fost nevoiți să le depășească, fiindcă fiecare dintre cei trei chefi a avut cerințe tot mai mare de la fiecare membru al echipei sale.

Probele au fost nu doar simple provocări de echipă, ci și lecții individuale importante. Nu puțini au fost cei care au spus că au avut de învățat enorm de multe lucruri în timpul battle-urilor și al duelurilor.

Pe lângă sfaturile primite, un alt ajutor de nădejde în bucătărie au fost vinurile de la Domeniile Cuza. Orice rețetă merge servită cu o băutură care o completează perfect, iar cei de la Domeniile Cuza au câte un soi potrivit pentru orice rețetă de la Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 se văd în AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Zaid Mohannad (Habibi) despre experiența Chefi la cuți... Surpriza trăită de Mohannad Zaid (Habibi) atunci când Irina Fodor a ridicat cloșurile! Ce au surprins camerele de filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x