Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu explică de ce a izbucnit în lacrimi la televizor: „Nu este o rușine să plângi"

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care a fost motivul pentru care a plâns în Semifinala Chefi la Cuțite 2020. Mentorul echipei Bulinelor a mărturisit că acest an a fost cu totul neobișnuit la filmări, pe fondul crizei coronavirusului, iar dorul de familie l-a sensibilizat extrem de mult.

Colaj cu Florin DUmitrescu și colegii săi, Bontea și Scărlătescu Galerie
De ce a plâns chef Florin Dumitrescu în semifinala CHefi la cuțite | A1.ro

Chef Florin Dumitrescu a izbucnit în lacrimi, în Semifinala Chefi la Cuțite, după ce concurenții au primit mesaje video de la cei dragi. Încurajările de care au avut parte semifinaliștii l-a dus pe chef Dumitrescu cu gândul la familia sa.

Florin Dumitrescu a fost emoționat mai ales de copiii concurenților care au transmis mesaje în Semifinală și nu s-a mai putut abține să nu plângă.

Chef Florin Dumitrescu, în Semifinala Chefi la cuțite 2020: Îți dai sema cât de mult lipsesc oamenii aceștia de acasă pentru visul lor

La testimoniale, chef Florin Dumitrescu a mărturisit că dorul de fetițele sale l-a sensibilizat:

„Copiii au o sinceritate aparte. Îți dai sema cât de mult lipsesc oamenii aceștia de acasă pentru visul lor. Când a plecat Vincent am ajuns acasă, eram foarte supărat, iar mie mi-au făcut o piesă de teatru. Au știut că sunt supărat și mi-au făcut o piesă de teatru. De-aia mi-e dor de ele. Au harul ăsta de a te remonta și în momentul în care îți vezi copiii în mesajele video, îți dai seama că e singura sursă de energie pe care poți să ți-o iei”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

După ce s-a s-a difuzat Semifinala Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a postat un filmuleț emoționant pe contul său de Instagram, pe care l-a denumit: „Confesiuni. Nu este o ruşine să plângi, dimpotrivă, este foarte frumos să ai de ce să plângi!”

Chef Florin Dumitrescu: Întotdeauna m-am ferit să plâng la televizor

În înregistrare chef Florin Dumitrescu a explicat că în perioada filmărilor sezonului 8 Chefi la cuțite s-a izolat de familie, pentru a nu exista riscul să aducă virusul acasă și să-și îmbolnăvească fetițele.

Așadar, Florin Dumitrescu și-a văzut rar fetițele, iar absența familiei l-a sensibilizat în acest an.

În videoclip Florin Dumitrescu apare alături de fetițele lui Ava și Mia.

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. Mesajul emoționant al tinerei: „Eu sunt cea mai mândră de tine”

„De gălăgia asta mi-a fost cel mai dor. Mi-a lipsit mult. Filmam, plecam dimineața, veneam seara, mă băgam în mansardă, vedeam fetele doar dimineața când plecam și atunci doar ne salutam și fugeam. A fost cel mai ciudat an filmat vreodată. Lipsa familiei m-a sensibilizat foarte mult. Mi-au lipsit, că-s om și îmi iubesc mult fetele, pe toate 3. A fost un moment în care am reușit să plâng la televizor”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că mereu a evitat să plângă la televizor, însă anul acesta acest plan i s-a dat peste cap.

Citește și: Chefi la cuțite semifinala 2020. Degustare spectaculoasă pentru a doua probă din semifinală

„Întotdeauna m-am ferit de treaba asta că e o imagine, dar Covid-ul a reușit să-mi schimbe planurile. Mă bucur foarte mult că suntem sănătoși și că reușim să filmăm fără probleme. A plusat siguranța și m-am izolat de copii. Azi e prima zi de când am început filmările când am coborât din mansardă și toată ziua am stat cu gagicile în brațe. Nu e o rușine să plângi. E foarte frumos dacă ai de ce să plângi”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, pe contul său de Instagram.

Chefi la cuțite din nou lider de audiență. Show-ul își desemnează în această seară finaliștii... Chefi la cuțite semifinala 2020. Surpriză uriașă în a treia probă de gătit! Ce decizie trebuie să ia chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x