Antena Căutare

A fost bărbat însurat, cu doi copii, iar acum e femeie! Alexa: ”Mă regăseam în toate gesturile soției mele, mă vedeam în ea!”

Alexa Valianatos este prima concurentă transgender care calcă pragul ,,Chefi la cuțite” pentru a demonstra că succesul unei experiențe nu ar trebui să țină cont de gen, culoare, sau orientare.

Alexa Valianatos este prima concurentă transgender care calcă pragul ,,Chefi la cuțite” pentru a demonstra că succesul unei experiențe nu ar trebui să țină cont de gen, culoare, sau orientare.

Povestea ei este lungă. A fost un el, bărbat însurat cu doi copii. Însă îi lipsea ceva, nu era împlinit cu viața pe care o ducea. A consultat psihologi și psihiatri, iar liniștea și-a găsit-o atunci când a decis să devină femeie.

Copilăria petrecută alături de mamă i-a stârnit curiozitatea în bucătărie, iar pasiunea culinară a îndemnat-o să profite de orice oportunitate pe care viața i-a oferit-o. Din a lucra într-un restaurant de aeroport, la a fi responsabilă de meniul unui întreg local, Alexa și-a însușit secretele gastronomice ale tuturor profesioniștilor pe care i-a cunoscut.

Chiar dacă talentul sau ambiția pot fi determinante în evoluție, Alexa nu a avut parte de același mediu ca restul oamenilor și de foarte multe ori a fost discriminată, marginalizată și exclusă, în ciuda calităților sale: ”Îmi spuneau: ok, dar dacă cineva râde de tine, n-ai niciun drept să ripostezi”.

Pe chef Scărlătescu nu l-a cucerit cu preparatul său din ton, însă ceilalți jurați i-au apreciat munca și i-au oferit cele două cuțite care o trimit mai departe pe Alexa.

Pentru Elly, necazurile s-au ținut lanț, însă a răzbit: ”Mi-au spus că trebuie să-mi amputeze piciorul!”... ”Comment s'appelle șpagat în franceză?” ” - Lasă-l pe Dumitrescu, hai să luăm o bere!” Bucătăreasa de pe iaht le-a dat ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x