Ingrediente
4 bucăți de ton proaspăt( 800 g/buc )
1 legătură coriandru proaspăt
400 g mix susan alb și negru
600 g alge de mare proaspete
120 g wakame ( boabe)
200 ml ulei
150 g sos de stridii
400 g Gran cuccina
1 andivă
Sare
piper
Mod de preparare
Tonul, porționat la 200 g/bucată, se asezonează cu sare, piper, coriandru, mix de susan si se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins, pentru maxim 30-40 de secunde pe fiecare parte.
Wakamele se fierb în apă cu sare.
Sosul de stridii se pune într-un vas, pe foc, împreună cu gran cuccina, sare și piper și se lăsă să fiarbă până se reduce consistent, amestecând des.
Se montează platourile.
Câte o frunză de andivă, va folosi drept suport pentru sos.
Spicy Mushroom Curry Soup... Varză cu afumătură...