Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Ce anunț a făcut Irina Fodor despre jocul de amuletă. Care este miza: „Mamă, nu cred!”

Irina Fodor a făcut un anunț important despre al șaselea joc de amuletă în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 1 aprilie 2024. Chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au primit o veste uimitoare.

colaj foto cu irina fodor și chei patru chefi la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor a anunțat o temă de gătit interesantă în ediția a 6-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024 a adus o surpriză uriașă pentru cei patru chefi. Irina Fodor a făcut un anunț notabil despre cel de-al șaselea joc de amuletă. Miza spectaculoasă i-a încântat pe jurați.

Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner au intrat în bucătăria show-ului culinar mai determinați ca niciodată să pună mâna pe noul avantaj.

Irina Fodor i-a așteptat la bancul de lucru cu zâmbetul pe buze și o veste de zile mari. Strategiile juraților au ieșit la iveală încă din primele clipe de pe platoul de filmare. Chef Ștefan Popescu a început să se gândească la un plan prin care să își distragă colegii de la tema impusă.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cum au reacționat jurații când au aflat cine va degusta din preparatele lor la jocul de amuletă

„Dragilor, o să încep cu ce aveți de gătit pentru că ați văzut deja că v-am așteptat cu tot felul de sortimente de vin. Doar că acesta trebuie să însoțească dish-ul vostru de azi și să se și potrivească cu el. Astăzi m-am gândit să călătorim în două țări și să le aducem cumva împreună”, a evidențiat prezentatoarea TV.

„Este bine! Ai început bine”, a reacționat chef Orlando Zaharia.

Pentru ce amuletă se întrec jurații în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Care este tema jocului

În ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024, chefii trebuie să aleagă unul dintre vinurile puse la dispoziție pe bancul de lucru pentru a-l da degustătorului împreună cu preparatul de la jocul de amuletă.

Așadar, jurații trebuie să se gândească la o rețetă care să combine două bucătării celebre, la alegerea acestora. De asemenea, Irina Fodor a mai dat vestea că Ruby o să jurizeze farfuriile celor patru chefi.

Amuleta spune că cel care o câștigă are puterea să aleagă un interval de 30 de minute din probă în care să mute celelalte două echipe la bancurile adverse.

„Mamă, nu cred! Deci să-i încurcăm!”, au spus chefii.

„E horror din punctul meu de vedere! Ne-a stins lumina acum!”, a evidențiat chef Orlando Zaharia.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Lăcrămioara Pintilie a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Ce au făcut jurații

Chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au făcut ochii mari când au aflat de la prezentatoarea TV că această amuletă poate veni la pachet și cu un „sabotaj” din partea rivalilor: „Pe lângă că nu înțelegi ce ai de făcut la celălalt banc, dar poate o să pună din greșeală mai mult oțet, zahăr, sare, o să ardă ceva!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Jurații au făcut ochii mari când au aflat cu ce se ocupă Samira Maskan. Ce profesie are... Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Andreea Pop și Florentina Enciu, prietenele care i-au uimit pe chefi. Ce au făcut în pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x