Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cum au reacționat jurații când au aflat cine va degusta din preparatele lor la jocul de amuletă

Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner au avut o reacție neașteptată în ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 25 martie 2024, când au aflat cine va degusta din preparatele lor de la jocul pentru amuletă.

colaj foto cu irina fodor si poze cu orlando zaharia, stefan popescu, alexandru sautner si richard abou zaki la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Orlando zaharia, ștefan popescu, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au aflat ce amuletă a pregătit Irina Fodor la Chefi la cuȚite sezonul 13, în ediția din 25 amrtie 2024 | Antena 1

Spiritele s-au încins la Chefi la cuțite atunci când Irina Fodor a dezvăluit degustătorul din ediția 4 a noului sezon de pe 25 martie 2024. Jurații au aștepta cu nerăbdare să afle cine este invitatul care le va juriza mâncarea de la jocul pentru amuletă.

De asemenea, emoțiile au început să atingă cote maxime atunci când prezentatoarea TV a vorbit despre marele avantaj al serii. Se pare că cei patru chefi se vor lupta în bucărărie pentru o miză uriașă.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Lăcrămioara Pintilie a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Ce au făcut jurații

„Toți am câștigat o amuletă mai puțin Ștefan”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

„Orlando conduce, are 13 puncte, nu-mi pică deloc bine”, a mărturisit chef Ștefan Popescu, înainte să descopere detalii despre jocul de amuletă.

„Astăzi este o nouă zi și o nouă șansă ca cineva să câștige o amuletă! Cu ce să începem?”, i-a întrebat Irina Fodor pe cei patru jurați ai sezonului 13 Chefi la cuțite.

Care au fost reacțiile chefilor când au aflat degustătorul jocului de amuletă din ediția 4 a sezonului 13 Chefi la cuțite

În ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 25 martie 2024, chefii au ocazia să-l cunoască pe Mihai Morar. Acestora nu le-a venit să creadă că preparatele lor vor fi jurizate de omul de radio și TV.

„Nu pot să cred! Mihai Morar? Chiar am ghicit din prima! Încep să fiu inspirat astăzi, e un semn bun. Ne cunoaștem, avem și prieteni comuni, mai vine și pe la mine la restaurant. O să fie dificil cu el”, a fost reacția lui chef Alexandru Sautner.

„Are gusturi fine, dar este și un om al poporului în egală măsură”, i-a anunțat Irina Fodor.

Vestea că Mihai Morar o să guste din preparatele lor la jocul pentru amuletă l-a pus pe gânduri pe chef Ștefan Popescu: „Se complică lucrurile, avem degustători de calibru!”.

Toți au amuțit când au aflat ce trebuie să gătească pentru omul de radio și televiziune. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au primit o provocare de zile mari de la prezentatoarea TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Jurații s-au speriat atunci când au văzut ce preparat au în farfurie. Ce a urmat

Așadar, jurații au fost puși să facă un preparat cu 13 ingrediente. Deși pare o misiune ușoară, chefii au mult de muncă să-l impresioneze pe Mihai Morar.

„Să nu ziceți că nu sunt eu generoasă și fată bună. Vă ofer gratis sare, piper, zahăr și ulei. O să verificăm cele 13 elemente pe care o să le folosiți, trebuie să le treceți pe foaie”, a mai adăugat Irina Fodor.

Amuleta din ediția 4 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 25 martie 2024, îi oferă celui care o câștigă șansa de a salva un concurent din echipa lui în cazul în care acesta este eliminat.

„E cea mai importantă de până acum!”, a adăugat chef Richard Abou Zaki.

„Pe asta o vreau eu!”, a mai zis chef Ștefan Popescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite. Chef Richard: „Voi face una dintre cele mai complicate rețete”... Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Chef Ștefan Popescu, o adevărată „pacoste” pentru colegii din bucătărie. Ce le-a făcut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x