Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner. Cum a reacționat

Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Concurentul nu s-a așteptat nici măcar o secundă la acest gest din partea juratului.

colaj foto cu mario madalin dumitru, cutitul de aur de la chefi la cutite sezonul 13 si juratii emisiunii Galerie
Chef Alexandru Sautner a oferit cuțitul de aur | Antena 1

Mario Mădălin Dumitru a venit în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024 cu o experiență vastă în artele culinare. De profesie Executive Chef, concurentul în vârstă de 31 de ani din Sinaia și-a propus „să le stingă lumina” juraților cu preparatul său.

Pentru a fi sigur că totul iese ca la carte în bucătăria show-ului culinar, acesta și-a luat cu el propriile instrumente: „Sunt superstițios, iar de asta am ales să lucrez cu cuțitul meu norocos cum se spune”.

Cele două țări care au contribuit la dezvoltarea profesională a lui Mario Mădălin Dumitru sunt România și Italia. De asemenea, concurentul a hotărât că preparatul care îi va convinge pe chefi că merită un loc în etapa finală a competiției este o rață „afumată la rece” cu portocală.

Citește și: Cum arată fetița lui Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite. Micuța seamănă leit cu tatăl ei

Farfuriile acestuia au ieșit în evidență încă de când aveau cloșurile pe ele. Chef Orlando Zaharia a observat un detaliu care l-a fascinat: „Uite, iese fum din ele! Cu siguranță este un bucătar, dar nu din București”.

„E ceva care mă intrigă la farfuria asta!”, a fost prima reacție a lui chef Alexandru Sautner.

Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024

Mario Mădălin Dumitru le-a povestit chefilor, în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024, că s-a întors în România după 15 ani de carieră în Italia. Mai mult, acesta a evidențiat faptul că a vizitat multe țări din Europa.

„Am crescut în Italia de la vârsta de 4 ani datorită părinților mei, în Mantova. Am terminat școala de bucătari Alma din Colorno. Apoi, am câștigat un concurs la Milano, am fost singurul român care i-a bătut pe italieni la ei acasă, în bucătăria lor. După care mi-am făcut valiza și am plecat în lume. Prima dată în Germania, după care în Franța, Anglia. Am avut oportunitatea de a lucra pentru Marco Pierre White.

Se fac multe sacrificii și compromisuri în meseria asta. Când am ajuns prima dată în Germania m-am dus cu un tir din Italia. Nimeni nu a știut nimic, nici măcar părinții. M-am dus la un șofer și l-am întrebat dacă merge în Germania. M-a luat cu el și m-a lăsat în Frankfurt, undeva la periferie pentru că nu putea să intre cu tirul în centru. Am chemat un taxi pe care l-am primit. M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo am rămas cu o valiză, diploma de bucătar și 35 de Euro. Știam engleză și italiană, mi-a venit în cap să găsesc un restaurant cu specific italian pentru că mă puteam înțelege cu omul ca să-i explic de ce am nevoie. La al cincilea restaurant în care am intrat am rămas acolo trei ani și jumătate. 8 luni am dormit în cantina restaurantului pe o saltea”, a povestit concurentul despre viața lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Lăcrămioara Pintilie a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Ce au făcut jurații

Chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au fost fascinați de experiența pe care o are Mario Mădălin Dumitru în bucătărie. Mai mult, concurentul a dezvăluit că ar vrea să facă parte din echipa lui chef Orlando Zaharia.

Preparatul pe care l-a adus în fața chefilor a obținut patru cuțite din partea lor, fapt care a adus lacrimi în ochii lui Mario Mădălin Dumitru. Situația a luat o întorsătură uluitoare pentru concurent atunci când i-a fost pus pe masă cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner.

Acesta nu a ezitat prea mult și a acceptat propunerea juratului de a merge direct în echipa lui.

„Ești cuțitul meu de aur! Am mare încredere în tine și vreau să dovedești că ești cel mai bun. Vreau să câștigi acest concurs, ai înțeles?!”, i-a spus chef Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viață care i-a uimit până și pe jurați. Ce a spus despre fosta... Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x