Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Andreea Bălan a anunțat cine a câștigat a opta amuletă. Reacția ei când a aflat ce a mâncat

În ediția 8 de la Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023, Andreea Bălan a anunțat cine este câștigătorul jocului de amuletă, unde chefii s-au întrecut în preparate din combinații „nebune”.

colaj andreea balan la Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023 Galerie
În ediția 8 de la Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023, Andreea Bălan a anunțat cine este câștigătorul jocului de amuletă, unde chefii s-au întrecut în preparate din combinații „nebune”. | Antena 1

După ce chef Cătălin Scălătescu a câștigat prima lui amuletă, în ediția de ieri seară, jurații au primit o nouă provocare. În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023, cei trei chefi au avut de gătit cu ingrediente inedite.

Andreea Bălan a fost cea care a degustat combinațiile „nebune” și a acordat cea de-a opta amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Artista a acceptat provacarea, dar a fost surprinsă să afle de a mâncat, de fapt.

„N-am simțit cârnații în farfuria cu pește că ar fi ceva în neregulă cu ei. Adică s-au combinat foarte bine”, a ținut să precizeze artista despre preparatul lui chef Sorin Bontea.

Juratul a dezvăluit și cum a reușit chef Cătălin Scărlătescu să integreze bombanele în felul de mâncare gătit de el. „A fiert bomboanele, le-a răcit, mirosea a ceai de fructe. Și apoi a făcut dressing cu ele. Foarte ingenioasă asta!, a spus juratul.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Remus Iosub și Denisa Drăgan au făcut show total în bucătărie. Cum arată viața lor

Cine a câștigat a opta amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 12 în ediția 8 din 11 septembrie 2023

Și anunțul cu câștigătorul celei de-a opta amulete de la Chefi la cuțite sezonul 12 a venit la fel de pe neașteptate. După ce chef Florin Dumitrescu i-a explicat ce ingrediente a avut de pus pe farfurie, aceasta a spus: „Da, deci tu ai câștigat”

„Am ales farfuria lui pentru că mi s-a părut cea mai muncită. Am ales cu rațiunea”, a mai completat vedeta.

„Eu am câștigat?!”, a fost reacția juratului care a fost surprins de anunțul degustătoarei „N-am știut cum să mă bucur pentru că nu mă așteptam să câștig”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Acesta a ținut să în mulțumescă și în culise: „Boieroaico, mulțumesc din suflet pentru tot. Apreciez mult, nu mă așteptat să îți placă foie gras-ul, jur”.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valentin Florin Timofte a primit cuțitul de aur de la chef Sorin Bontea. Ce show a urmat după

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Lucian Butnaru, tânărul care i-a uimit pe chefi. Cu ce se ocupă, în ciuda dizabilit... Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Horia Manea a pierdut tot, dar s-a ridicat deasupra problemelor. Cum a reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x