Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Remus Iosub și Denisa Drăgan au făcut show total în bucătărie. Cum arată viața lor

În ediția 7 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023, Remus Iosub și Denisa Drăgan au venit să facă show în bucătărie. Comedia și gastronomia merg mână în mână, asta ne arată cei doi logodnici în această seară. Ce verdict au primit din partea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu concurenti si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Remus Iosub și Denisa Drăgan au făcut show total în bucătărie. | Chefi la cuțite

Pe Remus Iosub, cunoscut și ca Ramore, îl știm deja de la iUmor. El a fost câștigătorul sezonului cu numărul 13. Și-a construit întreaga carieră în comedie pe ironizarea unei categorii din societate, mai exact "bombardierii". Nu s-a dezis nici la Chefi la cuțite de laitmotivul textelor sale delicioase!

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valentin Florin Timofte a primit cuțitul de aur de la chef Sorin Bontea. Ce show a urmat după

"Eu fac mâncare de bombardieri. Eu, cu 20 de lei, tati... dacă nu mănâncă patru oameni acum se și satură! E ceva extraordinar! O să se sature lumea. Și bun și gustos și rafinament și tot ce trebuie", spune Remus Iosub.

Logodica sa, însă, are cu totul alte preocupări: "Mă numesc Denisa Drăgan locuiesc la Londra de 10 ani. Sunt marketing officer. Bag români la școală în Anglia și am venit cu logodnicul meu să vă luăm premiul cel mare. Eu, cel puțin, caut validare în ceea ce privește gătitul. Parcă nu este de ajuns doar de la mama, sora mea, al meu... Am nevoie de la niște experți să zică".

Ramore se declară un fan al logodnicei sale la gătit: "Eu am luat-o din interes. După prima cină gătită de ea am zis că nu-i mai dau drumul".

Jurații au fost uimiți de adevărata lor poveste de viață. Remus Iosub și Denisa Drăgan au făcut show, la Chefi la cuțite, ediția 7 din 10 septembrie 2023

Când porțile s-au deschis, chef Florin Dumitrescu a avut o reacție savuroasă: "Ahh, tu ești cocalarul suprem de la iUmor".

La testimoniale, Chef Florin Dumitrescu a continuat aprecierile la adresa lui Remus Iosub: "Îl ajută și fața ce-i drept, chiar îl ajută fața, statura, e impozant. El, însă, e autentic. Are un sâmbure de adevăr, undeva, acolo, foarte mișto. Îmi place de el."

Chef Cătălin Scărlătescu a întrebat-o pe logodnica lui cum este să stea în casă cu un câștigător iUmor. Răspunsul a fost cu totul savuros: "Avem două case și mă avantajează."

Ea a spus că ceea ce Remus Iosub afișează este doar un personaj amuzant: "El nu este așa! Este un cult, e un galant. Este extraordinar de inteligent, este citit, miroase a carte în casa lui. Nu este bombardier. Suntem împreună de un an și jumătate".

Remus a povestit cum s-a apucat de stand-up comedy: "M-am apucat de stand-up în câmpul muncii, într-o după-amiază am zis că nu îmi place munca. Eu la bază sunt tehnician dentar și am trecut prin mai multe. Am fost și samsar de mașini la viața mea, apoi am ajuns în Anglia unde am lucrat ca livrator prima oară și apoi mi-am deschis o firmă unde făceam waste disposer, gunoier în traducere liberă. Nu luam gunoiul de pe șantier, luam ce era de reciclat și apoi după iUmor mi s-a validat că eu eram caterincă de mult nu de ieri, de azi. După ce am terminat iUmor am ales să fac stand-up."

Pentru preparatele din acestă seară, chefii le-au oferit cuțitele prieteniei.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valeriu Dumitrescu, poveste de viață desprinsă din filme. Cu cadou inedit le-a adus chefilor

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ce a mărturisit despre el

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Naomi Rebeca Berki și-a luat viața în mâini de la 14 ani. O poveste de viață cutrem... Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Femeia cu barbă, Harnaam Kaur, i-a umit pe jurați cu povestea sa. Ce condiție medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x