Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Cine a luat amuleta. Premieră în sezonul 12 Chefi la cuțite! Cosmin Natanticu s-a pronunțat

Cosmin Natanticu a anunțat cine a câștigat cea de-a șaptea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția 7 din 10 septembrie 2023. Chefii au așteptat cu sufletul la gură răspunsul pentru o amuletă care schimbă soarta unui concurent. Află în rândurile de mai jos decizia luată de comediant. La cine pleacă amuleta cu numărul șapte.

colaj foto cu irina fodor, cosmin natanticu si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Cine a luat amuleta. Premieră în sezonul 12 Chefi la cuțite! | Chefi la cuțite

În cea de-a 7-a ediție a sezonului 12 din emisiunea "Chefi la cuțite", difuzată pe 10 septembrie 2023, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Patrizia Paglieri s-au înfruntat într-o bătălie culinară pentru a obține amuleta cu un avantaj semnificativ.

La finalul acestei provocări, doar unul dintre chefi a reușit să obțină amuleta, care avea puterea de a schimba cursul unui concurent în competiție. Verdictul final a aparținut lui Cosmin Natanticu, după o degustare atentă și meticuloasă a preparatelor prezentate.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit cu una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Cum au reacționat jurații

Cosmin Natanticu a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima amuletă din acest sezon. Cosmin Natanticu a fost impresionat de preparat și a fost sincer cu chefii spunându-le că nu i-au plăcut toate preparatele. Sinceritatea de care a dat dovadă a adus claritate în ceea ce privește lupta pentru amulete, astfel chef Cătălin Scărlătescu obține amuleta cu numărul 1 în sezonul 12 Chefi la cuțite, în ediția 7, din 10 septembrie 2023.

"Mie îmi plac pastele și ciupercile, sunt printre preferatele mele. De prima dată de când am gustat, negusându-le pe celelalte, am zis că preparatul ăsta m-a cam nimerit", a spus Cosmin Natanticu.

"Mi-a plăcut tot! Până la urmă am plecat de acolo viu și nevătămat. Chiar s-a terminat cu o bere pe care a dat-o Scărlătescu pentru Bontea, fiind ziua lui”, a mai spus Cosmin Natanticu.

"În al șaptelea battle pun și eu mâna pe o amuletă. Mulțumesc Natanticu!", a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență. Patrizia Paglieri se ia la întrecere cu jurații, dornică să depună o amuletă la seif

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit cu una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Cum au reacționat jurații

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Irina Fodor pune în joc o amuletă mult râvnită. Pentru ce avantaj luptă astăzi chef... Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Naomi Rebeca Berki și-a luat viața în mâini de la 14 ani. O poveste de viață cutrem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x