Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Lucian Butnaru, tânărul care i-a uimit pe chefi. Cu ce se ocupă, în ciuda dizabilității sale

În ediția 8 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 septembrie 2023, Lucian Butnaru i-a impresionat pe chefi, atât cu desertul delicios, cât și cu povestea lui de viață

colaj Lucian Butnaru la Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023 Galerie
În ediția 8 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 septembrie 2023, Lucian Butnaru i-a impresionat pe chefi, atât cu desertul delicios, cât și cu povestea lui de viață | Antena 1

Lucian Butnaru are 28 de ani, vine din Cluj și este proprietar de cafenea. În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023 a pregătit un mouse care le-a testat atenția chefilor și i-a impresionat. Ei au rămas surprinși atunci când acesta a intrat în platou, dar povestea lui i-a luat complet pe neașteptate.

„Vreau să te întreb ceva, înainte să vorbim despre tine pentru că eu acum chiar am o curioziate. Din ce l-ai făcut atât de pufos”, a fost primul lucru pe care i l-a spusc chef Florin Dumitrescu.

„Are smântănă pentru frică, neîndulcită, gălbenuș de ou, lapte, cafea și ciocolată cu 65% masă de cacao”, a răsuns acesta, înainte de a le dezvălui celor trei jurați povestea lui uimitoare de viață.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Naomi Rebeca Berki și-a luat viața în mâini de la 14 ani. O poveste de viață cutremurătoare

Lucian Butnarul și-a spus povestea de viață la Chefi la cuțite, în ediția 8 din 11 septembrie 2023

În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023, Lucian Butnaru a povesit că deține o cafenea în care lucrează și persoane cu dizabilități. „Unul dintre angajați este cel desenat pe tricou, este Mihai, un tânăr cu sindrom Dawn”, a explicat acesta.

Tânărul nevăzător a explicat că mulți încurcă termenul de cafenea socială cu o cantină socială și atunci când le trec pragul sunt uimiți de prețurile cafelei de specialitate pe care o servesc acolo. Lucian Butnaru mai are alți doi colegi de muncă, o tânără nevăzătoare și o persoană „tipică”, așa cum a definit-o el.

De asemenea, concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12, a vorbit deschis și despre dizabilitatea sa.

„Ochiul acesta (n.r. drept) s-a dezactivat în 2009. De tot! În copilărie, până pe la 17 ani, vedeam cum ambii ochi, însă din cauza unei operații, am rămas fără vedere la ochiuk drept. Scopul opreației era să facă ceva mai bun, însă din păcate, a fost un eșec”, a povestit acesta.

„Asta (n.r. stângul) știu că sunteți trei, dar nu știu exact cât de frumoși sunteți”, a mai glumit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Femeia cu barbă, Harnaam Kaur, i-a umit pe jurați cu povestea sa. Ce condiție medicală are

„Faptul că nu văd destul de bine, recent, am simțit o frustrare pentur cp nu am recunoscut un client în cafenea și s-a simțit foarte deranjat și nu a mai revenit. Cafeneaua am deschis-o în 2021 după ce am mers la multe interviuri și am fost refuzat”, a mai povestit Lucian Butnaru.

Mai mult, tânărul a primit trei cuțite pentru desertul său delicios, iar chef Cătălin Scărlătescu a spus că și l-ar dori în echipa sa.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Răzvan Mincă și-a cerut iubita în căsătorie la TV. Cum l-au ajutat chefii... Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Andreea Bălan a anunțat cine a câștigat a opta amuletă. Reacția ei când a aflat ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x