Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Femeia cu barbă, Harnaam Kaur, i-a umit pe jurați cu povestea sa. Ce condiție medicală are

În ediția 7 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023, telespectatorii au fost martorii unui moment unic, cu participarea specială a lui Harnaam Kaur, tânăra în vârstă de 32 de ani cunoscută drept "femeia cu barbă". Momentul său a oferit nu doar un festin culinar, ci și o lecție importantă despre diversitate, acceptare și puterea de a defini frumusețea în propriii termeni.

colaj foto cu femeia cu barba la chefi la cutite Galerie
Harnaam Kaur, femeia cu barbă, i-a umit pe jurați. | Chefi la cuțite

Încă un episod memorabil se adaugă sezonului 12 al emisiunii "Chefi la cuțite". Prezența lui Harnaam Kaur, tânăra cunoscută drept "femeia cu barbă", a schimbat radical dinamica show-ului din momentul în care a pășit în platou. Participarea sa a fost percepută de către chefi ca un simbol al autenticității afirmate și al frumuseții care transcende normele.

Telespectatorii au avut ocazia să o cunoască pe Harnaam Kaur, o femeie cu o poveste de viață extraordinară, care și-a depășit condiția fizică prin acceptare.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor a întrerupt jurizarea lui Alexandru Radu Popescu pentru a anunța miza sezonului 12

Harnaam Kaur, femeia cu barbă, a vorbit despre problema medicală de care suferă. Momentul special a avut impact asupra juraților, la Chefi la cuțite, în ediția 7, din 10 septembrie 2023

Harnaam Kaur s-a născut și a crescut în Londra, deși părinții săi au origini indiene. Ceea ce o face specială este faptul că are barbă, o condiție care s-a dovedit a fi o provocare încă de la o vârstă fragedă. În timp, Harnaam Kaur a devenit speaker motivațional, împărtășind oamenilor experiența sa despre acceptarea propriului adevăr și despre înfruntarea prejudecăților.

Citește și: Povestea lui Harnaam Kaur, femeia cu barbă. De ce boală suferă

"Oamenii spun că sunt diferită, dar nu pot schimba cine sunt! Nu pot schimba cum arăt, nu pot schimba biologia. Sunt o femeie cu barbă, am înțeles! Mă uit în oglindă și mă sperii câteodată. Numele meu este Harnaam Kaur, am 32 de ani și sunt un speaker motivațional în Londra.

Părinții mei sunt din India, dar am fost născută și crescută în Londra. Sunt un speaker motivațional, spun lumii că poți arăta diferit și să ajungi în România. Nu a avut niciun sens", spune ea râzând.

"Eu nu mi-am dorit să devin speaker! Mă tem să vorbesc în fața oamenilor, mă sperie foarte tare, dar sunt mulți oameni care arată diferit și se chinuie să accepte cine sunt, Se ascund în case și nu-și trăiesc viața în adevăratul sens al cuvântului și eu am trăit cu mine bărboasă. Adică... câte femei cu barbă o vedeți în lume!? Aproape niciuna, nu-i așa? Dar noi existăm! Am realizat că o grămadă de oameni au trecut prin ce am trecut eu, dar mulți oameni nu au curajul să vorbească în lume ca mine.

M-am gândit că dacă ai o platformă unde te urmărește lumea, fă ceva în privința asta! Dacă ții în tine, este o nedreptate! Vorbește, spune-ți adevărul! Asta este tot ce fac!", a spus ea.

Pilozitatea excesivă era cauzată de sindromul ovarului polichistic, o afecțiune care duce la producerea unei cantități mai mari de testosteron decât la majoritatea femeilor.

"Am sindromul ovarului polichistic, ce reprezintă o instabilitate hormonală. Multe femei se află în situația asta. Una din zece femei la nivel mondial. Este o boală care afectează hormonii. Deci tindem să avem mai mulți hormoni bărbătești în corp, decât hormoni femeiești și se schimbă funcționalitatea ovarului", a povestit ea.

Întregul moment și decizia chefilor pot fi urmărite în videoclipul de mai sus.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit cu una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Cum au reacționat jurații

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ce a mărturisit despre el

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Remus Iosub și Denisa Drăgan au făcut show total în bucătărie. Cum arată viața lor... Cătălin Scărlătescu, prima victorie la amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite! Urmează o provocare extrem de grea în ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x